Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł

Opinie do artykułu: Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł.

Próba wyłudzenia, szarpanina, wreszcie zrzucenie winy na klientów - tak można podsumować kurs taksówką gości naszego czytelnika, pana Michała. Poniżej publikujemy treść listu, w którym opisał całe zdarzenie. Śródtytuły pochodzą od redakcji.

W dniach 11-18 czerwca moja rodzina przyjmowała dwoje gości z Bawarii, tj. matkę mojego szwagra (mieszkającego w Polsce Niemca) oraz jej przyjaciółkę. Goście mieszkali w Gdańsku. Można było mieć nadzieję, że wizyta pozostawi na gościach pozytywne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiecie mambsasiada taksowkarza

Wyglada jak oprych i dziwie sie ze manklientow. Do tego jezdzi oplem!!!
Ale najlepsze jest to xe facet smierdzi jak kosz na smieci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Złotówy - wszyscy oszukują tylko oni świeci

Tak nadają na wszystkich dookoła dbając o interesy państwa a sami na każdym kroku oszukuja jak tylko mogą. A to stawka wyższa a to zła taryfę włączył a to pojechał dookoła bo przecież tam remont jest... masakra! Wyłudzenie i trzeba zgłosić do prokuratury! Niech udadzą jednego I drugiego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

gratuluję

jak ulegniesz wypadkowi z winy kierowcy Ubera, to nie dostaniesz ani grosza renty. Każda ubezpieczalnia się wypnie. Naprawdę gratuluję.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 15

do kretyna

Aleś ty głupi.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Owszem wielu taksówkarzy ma za uszami ale

stereotypy wygłaszane w postach są niesprawiedliwe dla całej reszty. Poza tym łatwo jest pisać o taksówkarzach, bo są łatwo identyfikowalni. Myślicie, że w przewozach osób i w Sruberze nie ma przekrętów? Pewnie, że są, jest tylko mniej możliwości bo nie ma taksometru i trudniej namierzyć. Kierowca wyżej wspomnianej firmy też nie raz pojedzie na około a klienci mi opowiadali, że dziwnie jak się chce złożyć reklamację to aplikacja się zawiesza. Obciążenia klienta po 10zł. też się zdarzają. Po prostu kierowca sobie nie przyjechał a napisał, że to klienta nie było.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

taxi to wielka mafia brak kultury brak !!!!!!!!!!!!! a kierowcy bardzo marni i te ceny z kosmosu trzeba korzystac z ubera i roznym innym tylko nie taxi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Komfort to najlepszetaxi dla powrotu z imprezy

Gdy jesteś dziewczyną.
Do tego najtańsze.
A niemców akurat mi nie szkoda. Za spaloną warszawę za auschwitz za sobibor i wiele innych obozów za gwałty rabunki niech niemcy płacą w Gdańsku nawet 2000 zł. Nie stać niemców to sorry pieszo. U nich taxi to 50 euro i nikt Polaka nie pyta czy drogo.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziś wracałam opti taxi i własnie facet mówił, że stanać pnp przy dworcu nie może, bo ci drodzy od razu do niego z łapami, że im stawki obniża.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja bym zarzadal paragonu zkasg fiskalnej i wezwal policje tego taksowkarza juz by nie bylo nie wystarczyloby mu na kare tylko tak sie robi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wzieli paragon wezwali policje jak nie to nie ma zadnych dowodow i moze to byc typowy farmazon prowokacja uberowska. Z.dki z ameryki ktorzy znaja sie najlepiej na prowokacjach wiedza jak zdobywa sie klienta i robi hajs a tepy motloch lyka jak pelikany
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

pewnie włączył 4 taryfę, bo inaczej by tyle w życiu nie wyszło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nic dziwnego

że nie udało się umówić z właścicielem korporacji. Ja jako kierowca próbowałem się z nim umówić miesiąc zanim się udało. On już taki jest. Z innej epoki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1