Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł

Opinie do artykułu: Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł.

Próba wyłudzenia, szarpanina, wreszcie zrzucenie winy na klientów - tak można podsumować kurs taksówką gości naszego czytelnika, pana Michała. Poniżej publikujemy treść listu, w którym opisał całe zdarzenie. Śródtytuły pochodzą od redakcji.

W dniach 11-18 czerwca moja rodzina przyjmowała dwoje gości z Bawarii, tj. matkę mojego szwagra (mieszkającego w Polsce Niemca) oraz jej przyjaciółkę. Goście mieszkali w Gdańsku. Można było mieć nadzieję, że wizyta pozostawi na gościach pozytywne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stary numer

Wsiada się do taksówki i pyta ile kosztuje kurs gdzieś tam.
Kierowca mówi że nie wie jak to daleko ale "złotydwajsćia za kilometr"

Potem mówi że informował pasażera że kurs kosztuje "złotych dwadzieścia za kilometr"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

z Chronos
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Naucz sie pić a nie upijaj sie do nieprzytomności że o bozym swiecie nie wiesz . Przyśniło ci się ze mu zapłaciłeś .Wódka jest dla mądrych ludzi a nie dla głupców.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Juz usuwam numer do komfort taxi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Uber jest legalny, ale odpłatny przejazd uberem już nie. I nie gadajcie, że tylko w Polsce, bo tu gdzie mieszkam uber też jest na celowniku policji i odpowiednika ITD.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Unikać tej firmy i już. Tęsknie za dawnymi City Taxi 91-93 i stare Hallo Taxi 91-97. Później po tych wszystkich fuzjach z Cronos, Plus i Neptun całą markę wzięło w łeb. Teraz jeżdżę z inną firmą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

To naprawdę straszne

Przez niego nie mogłaś wziąć udziału w loterii MF.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Niestety też się przejechałam na tej korporacji

Nie będę wchodzić w szczegóły ale nie korzystam już z Taxi "KOMFORT". Taksówkarz wiozący mnie na dworzec nadłożył drogi (myślał że jestem turystką chyba i nie znam Gdańska), podniósł na mnie głos ja mu zwróciłam uwagę i nie chciał wydać paragonu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wolny ? Wolny...Klient wsiada....No gdzie ?! Mówił pan ze wolny.Sobota wolna to i ja wolny,nie robie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po co to napisałeś? Dużo takim wpisem powiedziałeś o sobie.

Wszedłeś na forum jak zwykły chuligan. Jesteś wulgarny i obrażasz tylko dlatego, że ktoś coś napisał, co nie jest zgodne z twoim zdaniem. Może wszyscy tu obecni z redakcją na czele powinni poprosić ciebie o zgodę, czy i co można powiedzieć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taxi szczecin

Kiedys w trojke wzielismy taxi ze szczecina do polic. Ugadalismy sie na 50 zl. Bylismy mocno wstawieni, ja najbardziej. Kumple jeszcze po drodze wskoczyli do sklepu po browary a ja w tym czasie dalem mu te 5 dych potem zasnalem. Na miejscu ch.j niemyty jeszcze ich skasowal o czym dowiedzialem sie na drugi dzien
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

A po co coś więcej niż prawo jazdy?

Jest jakiś inny dokument potwierdzający kwalifikacje do prowadzenia pojazdów? Skoro ma prawko to znaczy, że może jeździć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jesteś wulgarny i tylko potwierdzasz powszechnie złą reputację.

Może rb nie jest "pijokem", nie "pił piwka z kolegami", ale pracował. Coś komuś produkował, albo dawał komuś pracę. Tak bez powodu kpisz i obrażasz kogoś, kto ma inne zdanie niż ty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla tego

"Dla tego"??? WOW...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko kurs zamawiasz u UBERa, a nie u kierowcy-taksówkarza

Podobnie - nie płacisz kierowcy, tylko UBERowi. Nie postrzegaj tej działalności przez pryzmat taxi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

czarny mercedes

też kiedys jechałam własnie tym czarnym mercedesem i koleś zarządał za kurs z Sopotu do Gdańska 100zł
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3