Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł

Opinie do artykułu: Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł.

Próba wyłudzenia, szarpanina, wreszcie zrzucenie winy na klientów - tak można podsumować kurs taksówką gości naszego czytelnika, pana Michała. Poniżej publikujemy treść listu, w którym opisał całe zdarzenie. Śródtytuły pochodzą od redakcji.

W dniach 11-18 czerwca moja rodzina przyjmowała dwoje gości z Bawarii, tj. matkę mojego szwagra (mieszkającego w Polsce Niemca) oraz jej przyjaciółkę. Goście mieszkali w Gdańsku. Można było mieć nadzieję, że wizyta pozostawi na gościach pozytywne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedni gaz pieprzowy

takiego pana by taksowkarza uspokoil. Do tego wezwanie policji, ktora i tak nic by w tej sprawie nie mogla zrobic - tylko oskarzenie z cywilnego i sprawa na kilka lat.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

jezdze co jakis czas taksowkami od wielu lat, chyba od 20tu

i jakos zaden mnie nie okradł czy oszukał, - co wam płacą za te wpisy?, nawet jak byłem napity - zero problemu, niewiem kogo tu oszukują?, lanserów, japiszonów ? czy kogo?
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 16

Na pocieszenie. Nie tylko w PL tak jest

Znam trochę Berlin i pewnego razu zabrałem znajomą z ciężką torbą taksówką Kierowca słysząc polski zwiedził z nami połowę miasta i zażądał 60 euro gdzie przejazd tego odcinka nie powinienem kosztować 15. I też zaczął się awanturować
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko Uber!

I jeszcze mają czelność walczyć z uberem!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 22

Ostatnio to notoryczne zachowanie taksiarzy....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tylko UBER
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 22

Leszcz ma taki fetysz
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 26

a ja znam welu kierowcow z as taxi i zaden z nich nie jest trepem,srednia wieku ponizej 30 roku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

są alternatywy dla taxi i ubera

MyTaxi polecam, zamawiam i płacę przez apke, oceniam kierowców. Częste promocje ze zniżką 50proc. Teraz jest zniżka na kursy z i do dworców i lotnisk.
Jeśli komuś nie podoba się uber ze względu na podejście do podatków to mytaxi jest idealny, poza tym nie ma absurdalnych stawek w nocnych godzinach szczytu.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 19

Wracając z lotniska, kierowca z mytaxi wiózł mnie okrężną drogą, pomimo ze GPS i aplikacja pokazała mu poprawną trasę. Kurs byl w nocy wic nie ma mowy o ominieciu korków. Po zakończonym kursie, kierowca nie potrafił wytłumaczyć dlaczego tak pojechał... cwaniaki są wszędzie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

O kasiasty,to i pewnie do burdeli często zajeżdżasz jak tylko żona zaśnie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

To był zwykły kogut.

Nie taxi Komfort dostał SMS z innym autem. mercedes tzw.wyrwa bez korporacji i na jego stawkach bulić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

w uberze tez rzna mnoznikami jak nie zauwazysz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tanio?

To jedna z najdrozszych korporacji
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

to co ty za gownami jezdzisz? a sorry pewnie uber
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

złotówy pier...

zawsze to powtarzam to ludzie, którzy nie potrafią nic innego niż jeździć autem. tylko patrzą jakby tu przyciąć. znam wielu taksiarzy i wszyscy ch*je
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 16

To wstyd byt taksiarzem!

Lepiej być już kanarem nawet w Renomie!
popieram tę opinię 65 nie zgadzam się z tą opinią 10

a jak nie ma rabatu 50% to juz nie jade bo jetem januszem

auta jezdza za free, nie trzeba tankowac i naprawiac a kierowcy nie chca pensji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6