Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł

Opinie do artykułu: Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł.

Próba wyłudzenia, szarpanina, wreszcie zrzucenie winy na klientów - tak można podsumować kurs taksówką gości naszego czytelnika, pana Michała. Poniżej publikujemy treść listu, w którym opisał całe zdarzenie. Śródtytuły pochodzą od redakcji.

W dniach 11-18 czerwca moja rodzina przyjmowała dwoje gości z Bawarii, tj. matkę mojego szwagra (mieszkającego w Polsce Niemca) oraz jej przyjaciółkę. Goście mieszkali w Gdańsku. Można było mieć nadzieję, że wizyta pozostawi na gościach pozytywne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uber mytaxi itaxi

Wiecie jaki jest? Kupujesz kilka sutek, zakładasz działalność podpisujesz umowę z którąś z ww. firm, zatrudniasz ukraincow, wymagania -19 lat, prawko i zaświadczenie o niekaralności i już wożą was po mieście. Wsiadacie do auta niewiadomo z kim! Są uczciwe korporacje, w city driver nigdy nie spotkało mnie nic złego. Jest taniej niż z uberem, czysto w autkach i jezdza kierowcy z licencja!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 42

Oczywiście

Takie rzeczy się taksiarzom nigdy nie zdarzają. To jedna z najbardziej uczciwych i kulturalnych grup zawodowych.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobra dobra złotówo

Czym jeździsz? Starym mercem czy passatem bez klimy?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zabawisz Ubera

Nie wiedziałam, ze zamawianie taksówki nazywa się zabawianiem
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 94

Tylko coraz częściej widzę komunikat o braku wolnych pojazdów.

Albo samochód jest daleko ode mnie i dojazd, jeśli w ogóle przyjmie kurs zajmie za dużo czasu.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Taxi hieny

To dlatego Uber robi różnicę
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 16

Mnie ze Skorpiona wiózł na lotnisko

'lekko' naokoło.....
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 4

Artykul sponsorowany

Przez dziadowski uber. Widac to po komentarzach pisanych przez platne trole. Ja korzystam z halo taxi.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 125

Ecocar

Dlatego wybieram Ecocar.zawsze czysto i bez przekrętów.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 39

prawdziwy znak czasów

kiedyś straszono "czarną wołgą" ale w Gdańsku o 4.45 straszyć można tylko "czarnym mercedesem".
Uwaga- jeśli ktoś zauważy to powiadomić najbliższą jednostkę
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ty kundlu

skup się na kierowaniu i umyj się
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 10

Do redakcji

Ciekawe dlaczego przy ostatnim artykule na temat próby molestowania pasażerek przez taksówkarza nie podali państwo nazwy korporacji mimo iż była państwu znana a tu nazwa jest w pierwszym zdaniu
popieram tę opinię 120 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak praktycznie robią każdej firmie, jazda z Wrzeszcza do oruni według kier tak miała być za gotówkę 35zł a płacono kartą 46 zł tak Gdańsku kradną
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 8

to jest artukulik dla potrzeb ubera
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 91

Taksiarze w całej swojej okazałości (chociaż zdarzają się wyjątki). Wydłużanie trasy, odpowiednia taryfa... a jak obcokrajowiec to nieświadomy więc trochę ponaciąga... a już niedługo Opener w Gdyni to się Nosacze nachapią
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 8

Połowa taxsiarzy to typowe cwaniaki i chamy
dla kasy zrobią wszystko. A teraz chcą jeszcze walczyć z
Konkurencją, mafia pie.....a!!
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 10