Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł

Opinie do artykułu: Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł.

Próba wyłudzenia, szarpanina, wreszcie zrzucenie winy na klientów - tak można podsumować kurs taksówką gości naszego czytelnika, pana Michała. Poniżej publikujemy treść listu, w którym opisał całe zdarzenie. Śródtytuły pochodzą od redakcji.

W dniach 11-18 czerwca moja rodzina przyjmowała dwoje gości z Bawarii, tj. matkę mojego szwagra (mieszkającego w Polsce Niemca) oraz jej przyjaciółkę. Goście mieszkali w Gdańsku. Można było mieć nadzieję, że wizyta pozostawi na gościach pozytywne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zus

To metoda oszustw chcesz taksowkarzu oplacac swoj zus???? Skandal!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co przeszkadza ci kuje w oczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ten taksowkarz...

....powinien zostac natychmiast zwolniony, ukarany i pozbawiony dozywotnio licencji. a agencja powinna klientow przeprosic.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Akurat będzie

Księża nie odpowiadają przed polskim wymiarem sprawiedliwosci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polska to dziki kraj

Złotuwy - janusze psują nam opinię. Oskubanie klienta to ich znak firmowy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uber tez nauczył się oszukiwania ...

Jadąc tą sama trasą raz zapłaciłam 19,45zł innym razem już 21 (dobra niewielka róznica-wlasciwie zadna)ale jak trzeci raz chciałam zamówić to pokazało, że kurs będzie kosztował 35-45 zł ? :D ,podobna godzina srodek tygodnia ...sprawdzałam 6 razy a za 7 razem pokazało 21-25 zł i raz pokazało ze trasa ma 9 km a raz że 12 ! i ta sama dokładnie trasa .uber tez naciaga .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Juz wiadomo.....

z jakim przewoźnikiem nie jeździć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zamiast się starać to jeszcze tylko zachęcają do jeżdżenia UBEREM. Ja jeżdżę i jestem zadowolony, jasne stawki szybko i bez problemu . W końcu wolny rynek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3