Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł

Opinie do artykułu: Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł.

Próba wyłudzenia, szarpanina, wreszcie zrzucenie winy na klientów - tak można podsumować kurs taksówką gości naszego czytelnika, pana Michała. Poniżej publikujemy treść listu, w którym opisał całe zdarzenie. Śródtytuły pochodzą od redakcji.

W dniach 11-18 czerwca moja rodzina przyjmowała dwoje gości z Bawarii, tj. matkę mojego szwagra (mieszkającego w Polsce Niemca) oraz jej przyjaciółkę. Goście mieszkali w Gdańsku. Można było mieć nadzieję, że wizyta pozostawi na gościach pozytywne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cwaniak i cham

Złotówa zawsze jak może to naciągnie pasażera.Wiem ze mają to cwaniactwo we krwi.Szef korporacji czyli dawny "pies" tradycyjnie stanie po stronie swojego kierowcy.Wstyd dla korporacji zresztą o coraz gorszę reputacji.Ja osobiście z ich usług już dawno przestałem korzystać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Buuuuuu

Chyba reklama ubiera.......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

cena

w niemczech kilometr przejechany taxi kosztuje 2 euro plus 3,10 za ,to bardzo tanio
150 zloty
po prosu w polsce zyc godnie to znaczy kantowac kombinowac .
Tak bylo za komuny i tak ma zostac
ps,pozdrowienia dla PIS brawo w polsce zyje sie wspaniale

Głupie gadanie. Żeby jeździć dla Ubera trzeba przedstawić szereg dokumentów, w tym zaświadczenie o niekaralności i ubezpieczenie. Zresztą liczenie na renty z korporacji finansowych tutaj w Polsce to naiwność. Tak cię w sądzie wydymają że złotówki nie zobaczysz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ile bylo?

no nie wiem uber od ciebie forsy w gotowce nie bierze

to gdzie ty ja zamawiasz?

w kartuzach?

morda zlotowa

wracaj do budy

"Tymczasem w świecie taksówki są pomalowane na trwałe w jednolite barwy"

kompletna bzdura

w noweym yorku oprocz zoltych taksowek sa jeszcze zielone
w niemczech kremowych jest bardzo mallo w porownaniu do innych kolorow sam w berlinie widzialem i niebieskie i czarne i czerwone taksowki
w holandii tak samo jak u nas rozne samochody w roznych kolorach
w paryzu to samo

chryste jakim ty zlomem jezdizsz?

ze 1000 miesiecznie na naprawy wydajesz?

to oddaj tego grata na zlom i wez nowe w leasingu za 800 miesiecznie
nowy na gwarancji jak sie zepsuje to bedziesz mial zastepczy

po co z buta?

mozna uberem

i co zlotowa? zatkalo kakao?
wlasnie przez takie podjescie ludzie masowo przechodza do ubera

Moją znajomą taksówkarz z Dajan twxi naciągnął na tej trasie twierdząc że taryfa na lotnisko jest teraz stała i wynosi 80 zł bez względu na kurs i korporację. Jej kurs powinien kosztować 35.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moj ulubiony cytat z "U Pana Boga za piecem": "policjant, k*rwa i zlodziej, na jednym jada wozie".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przewozem, czy przewoznikiem? Ubezpieczenia od pasazerow? Tzn ze co? Pasazer musi podpisac na was cesje ubezpieczenia, czy jak? Bo ja to prosty chlopak jestem i nie rozumie...

to ciekawe

Najlepsi są panowie pod dworcem albo galeriami 12zl za km ;)) Pełna kultura i super auto :) Pozdrawiam małe berety ahaha
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

No nie do końca tak jest

Wożenie kogoś za opłatą, nieważne czy bezpośrednią czy poprzez Ubera, bez odpowiedniego ubezpieczenia jest niestety nielegalne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz fantazję chłopie

Odjechał bez zapłaty? Opłata za kurs w Uberze jest pobierana automatycznie. W Polsce nie ma opcji płacenia gotówką. Od razu widać, że konfabulujesz. Jak chcesz kogoś oczernić to chociaż się postaraj i wymyśl realną historię.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 0