Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł

Opinie do artykułu: Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł.

Próba wyłudzenia, szarpanina, wreszcie zrzucenie winy na klientów - tak można podsumować kurs taksówką gości naszego czytelnika, pana Michała. Poniżej publikujemy treść listu, w którym opisał całe zdarzenie. Śródtytuły pochodzą od redakcji.

W dniach 11-18 czerwca moja rodzina przyjmowała dwoje gości z Bawarii, tj. matkę mojego szwagra (mieszkającego w Polsce Niemca) oraz jej przyjaciółkę. Goście mieszkali w Gdańsku. Można było mieć nadzieję, że wizyta pozostawi na gościach pozytywne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to nie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

g*wno wiesz Skorpion jest legalnym przewozem i mamy ubezpieczenia nww od wszystkich pasażerów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

UBER ????

Nigdy nie skorzystam.
Żeby pojechać trzeba zalogować się: Imię, nazwisko, mail, komórka, nr karty płatniczej i termin jej ważności, kod karty.
Takie dane mam podać, żeby pojechać Uberem ? NIGDY.
Wolę AS Taxi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

To ty jesteś prostytutka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

heh uwielbiam takie uproszczenia. Nie wiesz nic - nigdzie nie byles
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja zamowilem ostatnio o 3 w nocy i to poza miastem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja Mama lat 82 .....

jest osobą niepełnosprawną. Od 2 lat korzysta z usług AS Taxi. Panowie zawsze są na czas. Pomagają pasażerce wsiąść do samochodu. Zapłatę przyjmują Kartą i wystawiają paragon.
I liczą 1,80 zł za kilometr.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dlatego tylko konkurencyjne firmy

Ludzie przestancie jezdzic taxi bo to zwykli oszusci i naciagacze.Jest tyle innych konkurencyjnych firm jak uber,speed drivers,scorpion.Taniej i bez oszustw !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Poproś uberowca o rachunek

Nie rżnij głupa złotówo, drący mordę przeciw Uberowi. Jacy jesteście to każdy widzi po tej mendzie w Mercedesie.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 3

I dlatego jeździ się tylko UBEREM, albo korporacjami posiadającymi swoje aplikacje zamawiając kursy tylko przez nie.

Czyli w wypadku trójmiasta itaxi, mytaxi, Cab4you (co ciekawe z tej aplikacji korzysta między innymi Komfort Taxi, więc nie doszłoby do tej sytuacji, gdyby kurs zamówiono przez aplikację), Taxido/Polska Sieć Taxi, Wtedy nie ma szans, że trafisz na kogoś, kto będzie chciał cię tak oszukać jak wspomnianych Niemców.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ubezpieczenie zawsze dochodzisz z OC sprawcy

czy będzie to Uberowiec który cię wiezie czy kierowca drugiego pojazdu który będzie ponosił winę za wypadek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo MyTaxi działa zgodnie z prawem i pobiera opłaty na podstawie homologowanego taksometru, a Uber jak działa wszyscy wiemy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

haha ''korporacja''

banda palantów i głupich cwaniaczków. Każda złotówa sprzedałaby własną matkę za 1 zł. Ta tzw. korporacja powinna wywalić na zbity pysk tego idiotę, bo przecież otrzymaliby nagranie wideo z lotniska. Idiota nie dość, że chciał wycyckać korporację, to korporacja jeszcze go chroni. Szmaciarze. Na miejscu klientów nie korzystałbym z usług takich łajz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pamiętam jak się kiedyś kumpel spierdział w taksówce to kierowca się zatrzymał i nas wywalił. Potem w następnej tak samo.I tak oto dojechaliśmy na imprezę za FRIKO! I CO MOŻNA?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Śmiecie

Największe śmiecie i oszusci to taksówkarze kroją takie pięniądze że głowa boli. Niech upadna wszystkie korporacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

A ja - analfabetów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Darek

rąbać dziadów z wąsami. Stawiam na taksówkarską mlodzież. Tylko ECOCAR
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale Uber jest zły, co nie?

Przedwczoraj w Warszawie za kurs liczący ok 6km zapłaciłem 50zl. Taksówkarski biznes umrze śmiercią naturalną, a odpowiedzialni za to są sami taksówkarze. Nie ma dla Was miejsca na rynku. Zdychajcie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3