Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł

Opinie do artykułu: Kierowca taksówki chciał wyłudzić 150 zł.

Próba wyłudzenia, szarpanina, wreszcie zrzucenie winy na klientów - tak można podsumować kurs taksówką gości naszego czytelnika, pana Michała. Poniżej publikujemy treść listu, w którym opisał całe zdarzenie. Śródtytuły pochodzą od redakcji.

W dniach 11-18 czerwca moja rodzina przyjmowała dwoje gości z Bawarii, tj. matkę mojego szwagra (mieszkającego w Polsce Niemca) oraz jej przyjaciółkę. Goście mieszkali w Gdańsku. Można było mieć nadzieję, że wizyta pozostawi na gościach pozytywne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale Was zgryzota zawieść .....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uber uber taki sam złodziej przestań tak reklamować i nie wciskaj ludziom ciemnoty
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tyle, że to fakt nie brednie. Nie jestem taksówkarzem a pasażerem, miałam "przyjemność" korzystać z ubera i mytaxi, jedno i drugie - masakra. Widać, że kierowcy bez licencji. Mytaxi tak się reklamuje, że tylko kierowcy z licencjami, a jak przyszło co do czego, to przyjechał po mnie jakiś palant, czarny starym mercedesem, nieoznakowanym, bez nr bocznego, w samochodzie smród. Cena za kurs wyższa niż w taxi, widać, że lata na umowie zlecenie za 10zł/h.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20

tylko frajerzy jezdza taksowkami !

zlotowy pilnujac slupkow calymi dniami jak dostana jeden kurs robia sie pazerni, dziady emerytowane
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jak już zamówisz, to stawka razy kilka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak jakby taksiarze byli jakimiś wyjątkami. "Wszyscy" w kraju kombinują i oszukują, aby zarobić jak najwięcej. Jeśli nie będziesz patrzył na ręce, to tak samo może Cię wydymać hydraulik, elektryk, remontowiec czy sprzedawca w mięsnym... A myślenie, że uber jest taki wspaniały pokazuje tylko naiwność ludzi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Owczarki niemieckie na pewno

Polacy maja rabat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo taxi!

Nienawidzę Niemców
Za bomby na Warszawę
Nienawidzę Niemców
Za miliony trupów
Nienawidzę Niemców
Za spalone wsie
Nienawidzę Niemców
Nie! Nie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Drodzy państwo

Przestajemy kożystać z usług Komfort Taxi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Poproś uberowca o rachunek na zakończenie kursu i masz go dostać natychmiast bez żadnych kombinacji.

Raz poprosiłem o wydruk fiskalny, to kierowca powiedział, że otrzymam odpowiedniego SMS. Ja chcę tu i teraz, a jak nie, to proszą wezwać Policję. W efekcie kierowca w strachu szybko odjechał bez zapłaty. Dlatego twierdzę, że ta firma działa nielegalnie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 46

Dlatego korzystam z ecocara

Dlatego korzystam z ecocara, mało kto wie a tam płacą im na godzinę i kierowcy nie mają ciśnienia na kręcenie licznikiem czy też jakieś jazdy w kółko, po drugie świetna opcja u nich to ta ich aplikacja i monitorowanie każdego przejazdu. Może 2.40 to nie to samo co 1.80 w komforcie ale za tą masz nowe czyste auto hybrydowe i pewność że na miejscu docelowym nikt nie krzyknie Ci ceny 4 razy większej niż na kasie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

jak byś się założył to byś przegrał

To jest tak jak powiedzieć, że każdy Polak to pijak i złodziej. Zgadzasz się z tym stereotypem ? zwłaszcza odnośnie do siebie ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1