Patrząc na niektóre wpisy widzę, że pracownicy klubu desperacko próbują ratować swoją upadłą reputację wpisując własne opinie. Ewidentnie widać co to za wpisy. Chyba liczą na ludzką naiwność. Sam chodziłem do tego klubu, z przerwami, przez kilka lat i nigdy nie zauważyłem żadnego zaangażowania ze strony panów trenerów. Więcej, raz poleciłem klub koleżance, która zraziła się po pierwszej wizycie, kiedy to nie mogła się doprosić porady i planu treningowego. Pan "trener" najpierw stwierdził, że nie ma druków, a później zupełnie koleżankę olał. Nie wiem, może nie była w jego typie, może niezbyt młoda, lub niezbyt ładna. Takie jest właśnie podejście pracowników klubu. I nie pomogą własne, anonimowe opinie, ponieważ Waszą pracę drodzy panowie weryfikuje rzeczywistość, która jest niestety smutna. Cała ta Wasza ekipa (z wyjątkiem Pań z recepcji - do nich nie mam zastrzeżeń) jest do wymiany z menadżerem na czele. Co do warunków w klubie - tłok, brud i smród - już inni się wypowiedzieli. Wyraźnie widać, że nie ma tu mowy o komforcie użytkowania, nikt tu nie dba o dobre samopoczucie klientów, liczy się ilość i jeszcze raz ilość. Ja pożegnałem się z tym miejscem raz na zawsze.