4 dania do wyboru? to nie kipi kasza.. (1) Jestem tak rozczarowana, że nie wiem, od czego zacząć... 1. knajpka wcale się... rozczarowana Nie jestem jaroszem, ale tym co mi podano byłem mile zaskoczony (2) Jedzonko w tej kuchni jest wyśmienite, obsługa miła, uśmiechnięta, nawet... Noel jak dla mnie bomba z rewelacją (1) p e t a r d a jedyny lokal w 3M do którego idę z usmiechem bez bagażu... massatom
Bardzo smacznie :-) (1) Bardzo dobre jedzenie! szkoda ze nie ma toalety no i muzykę mogliby puścić... Zadowolona klientka Brakowało takiego miejsca w trójmieście (1) Restauracyjka skryta w uliczce odchodzącej od Świętojańskiej. Małe ale bardzo... Marta Beata i Gosia - opinia (1) Wracajcie do Sopotu, bo nie mamy tu co jeść :( szczególnie w porze przerwy od... Beata i Gosia Warto spróbować...... (1) Na wizytę w tym lokalu namówiła mnie najdroższa. Wszedłem z mieszanymi... Rafal Polecam (1) Jedyny minus to brak toalety, troche to dziwne, no i proponuje moze muzyke... Malyna pycha! (1) polecam!! js Pychota! (1) Wpadliśmy tam dziś z mężem po raz pierwszy, z polecenia Teściów i... Jesteśmy... Joanne bez zarzutu (1) Bywam średnio 3-4 razy w miesiącu z uwagi na pyszne jedzenie i przystępne... Ania Polecam! (1) Smaczne jedzenie, widać, że robione na miejscu z pasją i fantazją. Porcje... kmkw Polecam (1) Naprawdę świetne potrawy wegetariańskie z pomysłem. Bije sopocką konkurencję... Szymon REWELACJA! (1) Nareszcie kuchnia wegetariańska przygotowywana z prawdziwą pasją! Pyszne... Dorota r.e.w.e.l.a.c.j.a (1) wspaniałe jedzenie, coz wiecej moge dodac.....no przewspaniałe:) martyna niebo w gębie! (1) wszystko absolutnie pyszne, naprawdę czuć, że potrawy są świeże, produkty... moni Zdecydowanie polecam :) (1) Zdecydowanie polecam. Super gospodarze i przepyszne jedzenie. misia Rewelacja (2) Mieszkam w Sopocie od 6 lat i takiego miejsca jeszcze nie spotkałam. Jedzenie... Iwona Gorąco polecam (1) Jedzenie, atmosfera i wystrój lokalu, wszystko sprawiło, że Kipi Kasza będzie... Maciej B.