O N I . . .
~Kiwdul NNeb
(22 lata temu)
...dobrze MIXER, może i masz racje-nie będę się z Tobą kłócił-tylko proszę zauważ dlaczego ja użyłem pełnego(no, może tylko trochę bardziej zaawansowanego) html'u ?!-jedynie po to, by Plagiat nie przegapił mojej wypowiedzi(nie jestem efekciarzem i dlatego też nie używam w tym statycznym miejscu takich technik...choć nieraz by się przydało-masz racje!{i to jest odpowiedź komuś tam innemu również z ponad tygodnia wstecz...i jeszcze-nie boję sie jakiegoś tam Michała Ka(Admin?)., ponieważ nie robię niczego złego(!!!)...czyli mam Go ...no gdzieś... ;
I F C I U -kiedys być może mnie poznasz-i wówczas kiedy zechcesz(bez względu na porę dnia) będziesz mogła wpadać...Zawsze. :) ;
KWISATZ-..."BOŻE!!! ale ja jestem słaby...bo mimo wszystko w Ciebie wierzę...Choć marna ze mnie owieczka, która tak nieczęsto gości w Twojej STAJNI..." ... to tyle w kwestii odpowiedzi... ;
PLAGIAT-Tak...dałem sie sprowokować(a przeciez juz trochę Cię znam...), ale to moje zmęczenie zaważyło na tej reakcji...A Ty napisałeś z kolei prawdę...I to uznaję-masz rację... :) ;
LEMIRO-...taki już mój styl pisania(od parunastu lat)...to nie są jakieś strzępki( nie mam zamiaru tego tłumaczyć...) Ale też...gwarantuje Ci-już NIGDY on sie nie zmieni... ;
DR. ALBERT-...przykro to powiedzieć, ale...chyba na tej swojej praktyce lekko zdziecinniałeś, prawda?...niestety...Bo wyleciałeś z tym "m"(idący tekst), jak bobasek z piaskownicy pokazujący, że również dostał od mamusi lizaczka( i nic to, że cały w brudnym piasku...)...Głowa do góry-nie bój się Mały-ja Cię przytulę ! :) ;
no i ZWIERZ- a ja (świadomy tego co piszę!)-JESTEM i BĘDĘ patriotą(jedynie!!!) mojej UKOCHANEJ POLSKI !!!...i nie myślę , że jestem ksenofobą(bo nie nienawidzę , a nawet nie mam niechęci do innych nacji!!!)!Ludzie są źli, a nie całe narody...LECZ mojej OJCZYZNY nie zamieniłbym na żaden raj na ziemi...
AMEN
0
0