Zamówiłam dzisiaj pizze na wynos z odbiorem własnym. Miała zawierać 3 rodzaje salami podwójną mozarelle zamiast oliwek. Oliwki niestety zostaly dodane-ale rozumiem, że pomyłki sie zdarzaja zwlaszcza jezeli zmienia sie sklad standardowej pizzy. Moje zastrzezenia dotycza jakosci pizzy zwlaszcza w stosunku do jej ceny. Pizza o średnicy 32cm kosztuje 30zł- jeden rodzaj (zamiast 3) marnej jakosci salami,kilka! (dokladnie 7) polowek oliwek, niewielka ilosc sera (poczatkowo myslalam, ze w ogole o nim zapomnieli) no i sos bazowy to wszystkie skladniki, ktore znalazly sie na pizzy. Wspominając rowniez czosnku w sosie, ktorego nie ma w opisie i zbytnio zweglonych brzegach- to wszystoko sprawiło, że pizza była bardzo niesmaczna i absolutnie niewarta swojej wygórowanej ceny. Jeżeli cena 30zł za tylko 32cm pizze idzie w parze z jakoscia-nie mam nic przeciwko. Jestem entuzjastka dobrej wloskiej pizzy, nie jestnia z pewnoscia pizza z Vespy deluxe- nie dajcie zwiesc sie informacji, ze pizze wypieka sie w piecu drzewnym- to jedyna watpliwa zaleta. Kupowac pizzy w tym lokalu po porstu nie warto pzdr.