Klient - opinia
Przykro mi wystawiać tu negatywną opinię, ale to jedyne, co mi zostało po tym, jak pan wszystko olewał i przerzucał winę na klienta za każde swoje niedopatrzenie. Realizacja zamówienia i kontakt przebiegały w taki sposób, że o wszystko trzeba było się dopraszać po kilka razy, inaczej tygodnie i ustalone terminy mijały bez żadnej informacji. Zamówiłem dwie szyby do balustrady, jedna przyszła z uszczerbionym narożnikiem. Oczywiście za to pan też nie wziął odpowiedzialności.
P.S. Ponad tydzień zajęło mu wystawianie faktury proforma. Potem mówił, że nie dostał przelewu, chociaż dostał, a nawet nie sprawdził. Dwa tygodnie po terminie odbioru zadzwoniłem zapytać, co z zamówieniem i powiedział, że zapomniał. Potem jeszcze klika razy próbowałem się umówić. W końcu przyjechał i tak po czasie i z łaską postawił zapakowaną szybę z nadzieją, że nie odpakuję jej na środku parkingu, żebym nie zobaczył obtłuczenia. Można by tu pisać jeszcze dużo.
P.S. Ponad tydzień zajęło mu wystawianie faktury proforma. Potem mówił, że nie dostał przelewu, chociaż dostał, a nawet nie sprawdził. Dwa tygodnie po terminie odbioru zadzwoniłem zapytać, co z zamówieniem i powiedział, że zapomniał. Potem jeszcze klika razy próbowałem się umówić. W końcu przyjechał i tak po czasie i z łaską postawił zapakowaną szybę z nadzieją, że nie odpakuję jej na środku parkingu, żebym nie zobaczył obtłuczenia. Można by tu pisać jeszcze dużo.