Kasia - ocena (1) Bardzo dobra, profesjonalna opieka. Szybko widać efekty leczenia. Polecam Kasia kamila - ocena (1) polecam serdecznie zarowno Panua dr aMonike jsk i dr Leszka Sawickich. lecze... kamila Katarzyna - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa, kompleksowe podejście do problemu pacjenta.... Katarzyna
HW - ocena (1) Profesjonale i życzliwe podejście do pacjenta. Polecam:) HW Katarzyna Hutek - opinia (1) Świetne, miejsce. Zaczynając od początku. Kompleksowa obsługa, od usunięcia... Katarzyna Hutek Dorota Szulc - opinia (1) Do Kliniki Orłowskiej trafiłam z polecenia innego stomatologa, który nie... Dorota Szulc kg - opinia (1) Dziękuję za wyleczenie z mojej wady zgryzu i przebudowę uśmiechu. Warto było... kg Robert - opinia (1) Bezpośrednim klientem od 4 lat jest mój nastoletni syn, który najpierw z... Robert była pacjentka - opinia (1) niestety, na skutek źle wykonanego zabiegu musiałam szukać pomocy gdzie indziej była pacjentka Natalia - opinia (1) Mój przypadek był na tyle trudny, że inni lekarze rozkładali ręce, i... Natalia Michał - opinia (1) Pacjentem Kliniki jestem już od kilku lat. Mam zakończone leczenie... Michał Fachowość (1) Pan doktor Leszek Sawicki uratował wybite zęby mojej córeczce. Wykazał się... Izabela i Zosia Aparat ortodontyczny (1) Moje wrażenia z trzech pierwszych wizyt są jak najbardziej pozytywne. Doktor... Magda Specjaliści z prawdziwego zdarzenia! (1) Trafiłam do Pani doktor po źle prowadzonym leczeniu ortodontycznym, przyjęła... Agnieszka B. Klinika Orłowska (1) Bardzo długo szukałam takiego lekarza jak pan dr. L Sawicki. Trafiłam z... Joanna K Aparat ortodontyczny (1) Na prawdę polecam klinikę Orłowską. Miałem ciężką wadę zgryzu, a teraz mam... Krzysiek Pan Leszek jest prawdziwym ekspertem (1) Przez prawie 2 lat szukałem lekarzy, którzy nie bali się podjąć leczenia... Marcin Profesjonalna komplekosowa obsługa (1) Korzystałam z usług kilkakrotnie zarówno sama jak i z dzieckiem. Super... agnes Dr Sawicka - pełen profesjonalizm (2) Jestem pełna podziwu! Pani doktor - bardzo cierpliwa. Sama byłam świadkiem... Pacjentka POLECAM WSZYSTKIM! (1) Fachowiec w swojej dziedzinie! Stosuje nowoczesne metody w przystępnej (w... pacjentka