POLECAM! (1) Bardzo miła i skromna osoba. Dbajaca o dobre samopoczucie pacjenta.... wdzięczna pacjentka POLECAM! (1) Dr. Sawicka jest przesympatyczną, kompetentną osobą. Z wielkim spokojem... Joanna nie polecam (1) Zgadzam sie z ta opinia Pani dr.Sawicka jest bardzo krytyczna i nerwowa...za... Molski
SUPER OBSŁUGA, ZERO STRESU! (1) Polecam tą klinikę! Byłem na usuwaniu kamienia, moje ząbki wyglądają jak... Maszek profesjonalizm (1) Witam wszystkich,ja byłam na kanałowym leczeniu zęba. Wszystko poszło... Monika REWELACJA DLA MALUTKICH DZIECI - Z UŚMIECHEM OD DENTYSTY (1) PRZEŻYŁEM Z ŻONĄ POZYTYWNY SZOK, GDY PO ZAKOŃCZENIU U DOKTORA SAWICKIEGO MÓJ... Sebastian Skrzypek Zawodowcy (1) Miałam okazję spocząć zarówno na fotelu ortodontycznym jak i dentystycznym.... Beata Najlepszy dentysta (2) Gabinet polecam wszystkim tym, których dziecko na widok dentysty dostawało... Joanna Godny polecenia profesionalista (1) Nic dodać nic ująć - w swoim ponad 30 letnim życiu widziałem i "czułem" wielu... Grzegorz