Klub Bałtyk na Narcyzowej - proszę o opinie.

Szanowni Państwo,

Chciałbym poznać Państwa opinie i odczucia na temat działalności i funkcjonowania Osiedlowego Klubu Kultury należącego do S. M. Bałtyk przy ul. Narcyzowej 1, a także o p. Kierownik owego klubu. Jeśli ktoś z Państwa bywał w tym klubie i zechciałby się podzielić swoim zdaniem, będę niezmiernie wdzięczny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Klub Bałtyk na Narcyzowej - proszę o opinie.

Jezeli chodzi o oferte to jest na przecietnym poziomi,szkoda ,ze nie ma zajec rowniez w godz.Przedpoludniowych tylko od godz 17,18 samo miejsce,zapach i wyglad-tragedia.Co do p.Kierowniczki,to sposob bycia raczej pozostalosc po komunie.Bylam kilkakrotnie,zero usmiechu,zas odp. Na zadane pyt.Na fochu i z irytacja ,ze sie czlowiek wogole pyta.Smutne ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że Ktoś pomylił adresy. Pomieszczenia klubowe są faktycznie z przeszłości ale mają swój klimat a atmosferę fantastyczną. Opinia poprzedniczki jest chyba z przed 40 lat. Klub działa od godz. 10:00 do godz. 20:00 i ma bogatą ofertę. Ciekawe, że użytkownicy pchają się drzwiami i oknami. Klub tętni życiem przez cały tydzień od września do września.
Kasia rozmawiała zapewne z osobą przypadkową - na pewno nie z kierowniczką. Kierowniczka jest osobą nie do zastąpienia: "ciepłą"
i przyjazną a jej zaangażowanie w organizowaniu zajęć klubowych wyjątkowe. Można pozazdrościć energii, uśmiechu i poświęcenia....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Uczestniczę w zajeciach klubu juz od 2 lat, na pewno sa kluby bardziej modne, trendy, czy jak by ich nie nazwać, ale to ludzie tam przychodzący tworzą atmosferę. Pani kierownik klubu naprawde bardzo dba o klub, o uczestników zajęć i jest bardzo lubiana, jej energia i witalność zaraża wszystkich. Polecam zajęcia aerobowe i taniec, naprawde dobra, odpreżajaca zabawa, no i nie ma tam malkontentów...........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jako dziecko uczęszczałam na zajęcia plastyczne do klubu. Prowadziła je wtedy pani Małgosia, Która obecnie pełni funkcję kierownika tego klubu. Od roku przyprowadzam na zajęcia taneczne moją małą córkę. Tak jak ja dawniej tak teraz moje dziecko uwielbia panią Małgosię. Zazdroszczę jej energii, zaangażowania, pomysłowości i myślę, że gdyby nie ona to w klubie bywało by dużo mniej ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pani Magdo. Czy była Pani może kiedykolwiek na wieczorku tanecznym, które regularnie odbywają się w klubie we wtorki i piątki w godz. 15.00-19.00 bądź okazjonalnie do 21.00. Pani Małgorzata - Kierowniczka prowadzi je osobiście, jak zauważyłem przychodzą na nie wyłącznie seniorzy, pytanie dlaczego. Może warto pomyśleć o wieczorkach dla nieco młodszej grupy wiekowej, co Pani na to?

Kolejna kwestia to organizowane w klubie półkolonie dla dzieci członków S.M. Bałtyk w okresie ferii zimowych a także w lipcu. Chciałbym się dowiedzieć jaki jest poziom zajęć etc. Czy Pani dziecko, bądź kogoś ze znajomych uczestniczyło w nich kiedykolwiek? Pzdr.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z tego co wiem to wieczorki taneczne są z założenia przewidziane dla każdego kto ma chęć potańczyć. Moi znajomi - 40 latki wiem, że byli w klubie 2 razy i byli bardzo zadowoleni. Żałowali tylko, że te wieczorki odbywają się tak wcześnie....
O zimowisku również słyszałam same superlatywy i czekam kiedy moje dziecko skończy "zerówkę" aby je na nie zapisać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

13 czerwca byłem pierwszy raz w klubie na rozgrywkach szachowych. Długo zastanawiałem się czy warto..... Było WARTO!!!
Rozgrywki jak rozgrywki, nagrody skromniutkie ale atmosfera!!!! Wszyscy wychodząc zadawali pytanie "...kiedy następne...". Mex, może zamiast na wieczorek przyjdziesz na szachy? Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie jest ten klub?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia Witomino - Radiostacja ul. Narcyzowa 1, wejście od ul. Konwaliowej, naprzeciwko Przychodni Lekarskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0