Klub dla puszystych :)

Witam,

Zastanawiam się nad zorganizowaniem Klubu, w którym wszystkie osoby mające problemy z tuszą mogłyby znaleźć wsparcie i mobilizację do zrzucenia kilku kilogramów.
Nie wiem czy ma to większy sens, ponieważ istnieje wiele Fitness Klubów, dlatego pytam co sądzicie....

W ramach klubu odbywałyby się zajęcia np. na basenie, marsze Nordic Walking i ćwiczenia na sali.

Piszcie co myślicie o takim pomyśle .... osobiście myślałam o uruchomieniu takiego miejsca w Gdyni, gdyż jestem gdynianką i sama mam kilka cm za dużo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Klub dla puszystych :)

sama mam taki klb, ale ja prowadze zajecia wszystkie wiec wtedy jest ok, w gdyni jest klb dla kwadransoych grubasow i nie przebijesz ich cenowo, karnet kosztuje 80 zl, w tym maja zajecia na sali, aquaaerobik, diety, taka cena bo maja dofinansowanie od klbu, jezeli sama nie jestes terenerka i nie potrafisz prowadzic zajec to lipa, chyba ze chcesz zrobic cos na zasadzie , spotykamy sie , biadolimy, chodzim y na spacerki itd, wynajecie sali i trenerki i dietetyczki to kosmiczne pieniadze, w razie pytan pisz na maila
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A po co ?!?! przecież duże jest piękne :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

.. a stare jest stare!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

fajne by byla zeby taki klub powstal za darma duzo osob puszystych nie mam kasy na klub fitness ja sama zaczynam cwiczy bo chce z chudnac pare kilogramow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

uwazam ze to swietny pomysl. sama szukam czegos takiego w sopocie. na silowniacg i fitnes tacy ludzie sa skrepowani i narazeni na gapiow. gdyby cos takiego powstalo mysle ze wielu chetnych by sie znalazlo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?