Klub ludzi nie lubiących ptaka ...

Wstałem jeszcze tylko,bo czegoś mi brakowało.
Wpisowe 0 zł.
Mój nr leg.001
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Klub ludzi nie lubiących ptaka ...

Graszko,jak się wywleka prywatę na forum,to dobrze jest sytuację wyjaśnić do końca.Dlatego chcę się dowiedzieć co to było.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cross, podoba mi się Twój cytat który zamieściłeś w stopce.Coś w tym jest:-)))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Eksiu w zasadzie z Tobą nie dyskutuję bo szkoda na to czasu i prądu zużywanego przez komputer. Tym razem zrobię wyjątek. Poniżej zamieszczam wycinki radosnej twórczości Maćka:

"Pontacianac, g.. o cie czyjs maz obchodzi."
"klawiatura Ci paruje od nienawiści. tak tak, kipisz agresja Mikro."
"@mikronezja Ty byś bez wazeliny weszła w tyłki Sadylowi i Crossowi."
"@Art Twoje nieudaczne wpisy sa takie niemadre czasem co z Ciebie za facet w ogole?"
"@Mikro ty bys takich rzeczy nie wypisywala, chyba sama zes sie tych procentow nawdychala.usiadz golymi posladkami na pokrzywy zobaczysz co to sa doznania."
"Ja pier...ludziska żal.jest mi was zaje...scie żal."
"@Art(...)
A ty jakis zakochany w niej? bo twoje tlumaczenia to jakby jaki poplątaniec pisal"

Jeżeli Twoim zdaniem to jest konstruktywna krytyka to musisz być naprawdę upośledzony (w przyszłości nie będę się wypierał że tego nie napisałem). A co do mojego "O JA PIER.." to że akurat Ty mi to wypominasz jest czystą hipokryzją.

No i ponawiam pytanie: co Ty masz z tą zazdrością? To jakiś fetysz?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

UT mogłabyś proszę napisać co i jak się wydarzyło?Chciał bym zobaczyć jak te jego piękne deklaracje w postach przełożyły się na życie.Wiem że zawsze go broniłaś,ale jeżeli zrobił coś złego to dlaczego chcesz to ukryć?
Pytam,bo myślę że to tu tkwi cały problem,a milczenie tego nie rozwiąże.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

"A to joł na końcu Twojej wypowiedzi to taki przytup jak góralskie HEJ! czy piszesz tak bo jesteś gimbusem?"
Lepsze to niż Twoje "O JA PIER.."
A poza tym w tym zdaniu wychodzi Twe oblicze. Czepiasz się "joł" bo co ? Że chłopak ma luz ? Tobie życzyć takiego luzu wypada. Naprawdę. Poza tym wskaż kogo obraził i jakim słowem a nie używaj ogólników jak to cały czas robisz.
Aha - dobrze napisałeś, że krytykuje - czyli patrzy krytycznym okiem. A Ty po prostu mylisz notorycznie krytykę z krytykanctwem.I szukasz obrazy tam gdzie jej nie ma.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

"Zazdroszczą w mało elegancki sposób ludziom wątków , które pozakładali inni a mimo to potrafią tam przyjść i powiedzieć "O JA PIER..". To jest kultura ?? To jest mądre ?"

Exsiu porównanie o tyleż słabe co chybione. W przeciwieństwie do Ciebie biorę odpowiedzialność za swoje słowa. Nie będę się wypierał że napisałem to co napisałem. Uważam za absurd zakładanie kilku wątków w których najczęściej pojawiającym się wyrażeniem jest "dzień dobry" Tak konstruując własną wypowiedź zamierzałem dać wyraz swojej dezaprobacie.
Swoją drogą co Ty masz z tą zazdrością? To jakiś fetysz?

"Ja jako osoba niezwiazana z forum pisze to co widze tu i teraz joł."

Maciek skoro jesteś tu od niedawna (i nie jesteś w stanie ocenić czy zarzuty, które stawiają sobie niektórzy forumowicze są zasadne) to czemu wszystkich po kolei obrażasz i krytykujesz? Czepiałeś się Mikronezji a największy hejt w tym wątku paruje z Twojej klawiatury.
A to joł na końcu Twojej wypowiedzi to taki przytup jak góralskie HEJ! czy piszesz tak bo jesteś gimbusem?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

@Art ja nic nie musze i nic nie chce.Weź ty zamknij się w piwnicy na klodke, a klucz polknij, ktos sie toba bawi chlopie otworz oczy
@ex wez te ksiezniczke od siedmiu gór i mórz zostaw dla jej ślubnego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maciek - ja mógłbym tu napisać dlaczego Art ma problem bo wiem co nieco co do niej pisał. Moja wina że przeze mnie to wyszło. Ale może i dobrze się stało bo i w tym wątku skłamał nt. jego rozmowy z nią. On zaczął po prostu być zazdrosny o nią. Tyle mogę powiedzieć. A najlepsze jest to, że nic mnie z nią nie łączyło oprócz świetnych rozmów :)
@Maciek
"Ja jako osoba niezwiazana z forum pisze to co widze tu i teraz joł.
" - i to Ci się chwali - bo nie dajesz się zwariować :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Heh,nie,nie zakochany,jak jesteś od niedawna,to trochę za mało wiesz żeby się na ten temat wypowiedzieć,ale poczekaj,to przyjdzie czas,że sam sobie zdanie na ten temat wyrobisz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

@Art
Na tym forum jestem od niedawna.Nieobchodzi mnie ta sprawa.Wystarczy ze czytam co tu teraz jest wypisywane.A ty jakis zakochany w niej? bo twoje tlumaczenia to jakby jaki poplątaniec pisal
Ja jako osoba niezwiazana z forum pisze to co widze tu i teraz joł.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maciek,poczytaj wpisy UT,które jeszcze niedawno o nim pisała,dzisiaj odgrodziła się od niego,a wiesz dlaczego?Bo jak dostał palec to zaraz chciał rękę.
Owszem każdy może zrobić błąd,ale jak go powtarza,to przestaje być błędem,a zaczyna nawykiem.Ja widziałem jego wpisy nie raz,dlatego się wypowiadam,a Ty je widziałeś?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Maciek - z całą odpowiedzialnością - moja wina. Ale chodzi o merytorykę wypowiedzi. Brak jej - więc pozostał im hejt. Ok. Idę porobić coś bardziej sensownego :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

@ ex łotrze. Ty bluzgales jak szalony.
Oni się obrazili, bo nigdy w zyciu nie uslyszeli od nikogo zadnego wyzwiska.Ty byłes pierwszy.I oni maja taaaaaaki uraz w psychice, ze nie sa w stanie o tym poprostu zapomniec i dac zyc.
Jak nie mozecie zyc tym ze kiedys ex na was nap....to idzcie na terapie!
Ja pier...ludziska żal.jest mi was zaje...scie żal.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mam wrażenie, że Wy to tak z nudów jednak.
Nie macie ciekawego tematu, to wałkujecie co jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zauważ, że i Ty tu jesteś ;) A ja jestem w sprawie która mnie chyba dotyczy więc w przeciwieństwie do Ciebie czy pozostałych mam większe prawo tak jakby ;)
Widzisz Maćku ? Tak to właśnie działa - wstawisz się za mną (bądź wyrazisz choćby neutralną opinię) - to już Cię zaczną podgryzać ;) Niestety - tak mają :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Maciek obrońca moralności exa;) Może Maciek powinien tak jak Meggi poczytać trochę więcej niż ostatnie wypowiedzi biednego exa.

Poza tym skoro i Maciek i ex tutaj są, to najwyraźniej również nie mają co robić. Zresztą każdy spędza swój własny czas tak jak ma na to ochotę;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

>wynajmij detektywa
Nie ma takiej potrzeby, wcześniej czy później sami się uzewnętrznią

>nie macie co robić
Coś tam by się znalazło ale mam dziś lenia ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Maciek, wyluzuj trochę, chłopie. Jest weekend, a Ty od rana taki spięty ;))

Zwróć może uwagę na emotikony, jeśli wiesz, co oznaczają :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

@Maggi nie ośmieszaj mnie.Nie identyfikuje sie z nikim z was
@Mikro ty bys takich rzeczy nie wypisywala, chyba sama zes sie tych procentow nawdychala.usiadz golymi posladkami na pokrzywy zobaczysz co to sa doznania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

>@mikronezja Ty byś bez wazeliny weszła w tyłki Sadylowi i Crossowi.Nie podlizuj sie tak kobieto

Rozważę - to mogłoby być interesujące doznanie ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Gay Gdańsk (177 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...