Klub ludzi nie lubiących ptaka ...

Wstałem jeszcze tylko,bo czegoś mi brakowało.
Wpisowe 0 zł.
Mój nr leg.001
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Klub ludzi nie lubiących ptaka ...

Myśl co chcesz - byle samodzielnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z racji, ze dużo wypowiedzi exa przeczytalam dzisiejszej nocy, mam nie odparte wrażenie, ze Maciek i ex to ta sama osoba.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Idę za Twą radą Maciek. Przynajmniej Ty myślisz. Za to dzięki. Jesteś spoko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@mikronezja Ty byś bez wazeliny weszła w tyłki Sadylowi i Crossowi.Nie podlizuj sie tak kobieto
@ex nie ciagnij dluzej tego watku bo maglujesz wiecznie te same slowa.zaraz zaczne haftowac.
@Art Twoje nieudaczne wpisy sa takie niemadre czasem co z Ciebie za facet w ogole?
@Ilona wynajmnij detektywa.To bardzo bardzo interesujace
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Poproś sadyla - on zawsze tym służy ;) I wie lepiej nawet od bezpośrednio zainteresowanych ;) Cud nad Wisłą ;)

"Wy naprawdę nie macie co robić.". Dokładnie. Nie mają.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Same uogólnienia. A co z tymi procentami? Prawda czy fałsz? Bo skoro na forum ma być prywata, samokrytyka i szczerość głównych bohaterów tego wątku, to do samego końca ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wojny, wojenki... wybaczyla, nie wybaczyla... same bzdety. Wy naprawdę nie macie co robić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

@sadyl
"nawdycha się procentów" - umiesz czytać ?;)
Nie będę Ci opowiadał o tym o co między mną a nią. Możesz się tylko domyślać i snuć swe fantazje bo tylko to potrafisz :) Widocznie żyjesz w świecie baśni, w życiu realnym nie potrafiąc znaleźć niczego co by Cię zainteresowało.
Stąd czepianie się wszystkich, które jest Twym nawykiem. No ale skoro nie masz sam niczego do powiedzenia w kwestii siebie samego - to siadasz się na plecach innych i sobie używasz. Jednak to prawda, że wiek nie ma nic wspólnego z mądrością...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Jednak moje zainteresowanie Toba wygasło wraz z kolejnymi czytanymi postami."
No to się cieszę bo lubię zdecydowane kobiety :)
Powodzenia maggi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Ja jestem cały czas sobą i nie wiem o jakich procentach mówisz :)

Fragment wypowiedzi UT, która wszak zna cię osobiście:
"A tak właśnie jest, kiedy ex nawdycha się procentów, to się na gorsze odmienia. I on wie, że takiego go nie lubię. Bardzo nie lubię. Bardzo."

Czyżby UT kłamała?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ex poczytalam wczoraj Twoje wypowiedzi na forum. Jednak moje zainteresowanie Toba wygasło wraz z kolejnymi czytanymi postami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

> D...wołowa... - i widzisz przyznam Tobie rację :) Nie obrażę się. A napisz tak do np Crossa bądź sadyla to zjedzą Cię żywcem ;)

Przyznałeś rację, bo nią jesteś. Cross i sadyl nie są, więc trudno, żeby się zgodzili.

>Ja jestem cały czas sobą i nie wiem o jakich procentach mówisz :)

Nie jesteś zawsze taki sam, bo potrafisz być miły i kulturalny, a potem następuje zwrot o 180 stopni i wyjeżdżasz np. z prywatą, niekoniecznie będącą dla oczu innych. Później przepraszasz, ale najpierw wprowadzasz niezłe zamieszanie. Na trzeźwo?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hhahah - Maciek - bo ja potrafię przyznać się do własnych błędów i otwarcie o tym powiedzieć gdy trzeba, czego nie można powiedzieć o innych. Kwestia odwagi i uczciwości po prostu. D...wołowa... - i widzisz przyznam Tobie rację :) Nie obrażę się. A napisz tak do np Crossa bądź sadyla to zjedzą Cię żywcem ;) A jeśli im się nie uda to zwołają resztę i będą tak "stadnie" hejtować (vide ten wątek) ;)
@mikro
" A szkoda, bo wierzyłam, że jesteś w stanie się zmienić." - widzisz jakimś cudem inni mają o mnie odmienne zdanie. Może dlatego, że nie słuchają plotek a myślą SAMODZIELNIE. Ja jestem cały czas sobą i nie wiem o jakich procentach mówisz :) Może wiesz więcej o mnie niż ja sam ?;) W takim wypadku jestem pełen podziwu :)
"@Ut
Bajerantka co bajerowala exa i Artka, nie odzywa sie juz na forum.Ciekawe dlaczego."
Bo zrobiłem źle i obwinia mnie (słusznie - już jej to wyjaśniałem) a nie Arta, który tak bardzo chce dobrze dla niej, że aż jej kosztem zadbał tym wątkiem o własną d...Bo urażony.Bardzo to męskie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

>klawiatura Ci paruje od nienawiści. tak tak, kipisz agresja Mikro.Kobieta, a tak pluje jadem? wierzyc sie nie chce.

Przyglądam się, przyglądam - nic mi nie paruje ;)
Wierzyć się nie chce? I słusznie. Bo nie mam powodu, żeby tu kogokolwiek nienawidzić. Nie znam osobiście ex'a, czytam Go. Trudno kogoś nienawidzić na podstawie wpisów. Natomiast mam swoje zdanie na jego temat, tak jak Ty, Maćku, masz swoje zdanie na temat osób, które wymieniłeś. Znasz którąkolwiek z nich?

P.S. Już tu był taki jeden wszechwiedzący, na H.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

@Mikronezja
klawiatura Ci paruje od nienawiści. tak tak, kipisz agresja Mikro.Kobieta, a tak pluje jadem? wierzyc sie nie chce.
-------------------------+-+-------+--------------------------------
@Ut
Bajerantka co bajerowala exa i Artka, nie odzywa sie juz na forum.Ciekawe dlaczego.
@Art Ty biedny chlopak jestes, masz za zle ze sie wydalo do jakiego poziomu sie znizasz zeby tak za mezatka dzieciata sie uganiac.Troche szacunku
@Ex z Ciebie to dopiero d..pa wolowa ze hej. Tlumaczysz sie jak jakis %*#$@**
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

>ja w przeciwieństwie do Ciebie nie bronię Ci własnego zdania.

Zapomniałam zapytać: a w którym momencie to robię??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niczego mi nie żal, ex. Mam swoje zdanie, własne. Jeśli ktoś ma odmienne, to jego sprawa. Szczerze mówiąc myślałam, że się zmieniłeś pod wpływem UT i byłam mile zaskoczona, że wyciąga do Ciebie rękę i że dzięki niej zaczynasz zachowywać się jak człowiek... Do czasu. Jak widać Twoja specyficzna natura w końcu i tak wzięła górę, wystarczyło trochę procentów, żebyś znowu był sobą. A szkoda, bo wierzyłam, że jesteś w stanie się zmienić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Skoro należysz do owych - mnie naprawdę nic do tego bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nie bronię Ci własnego zdania.
Najlepsze jest to że żal Wam iż jednakże niektórzy mają swe własne zdanie odmienne od Waszego. I to najbardziej boli, prawda ? To jest żenujące właśnie. Ten żal...
@maggi
Pogadać zawsze można.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

TB, mądrze piszesz.

ex, pogrążasz się coraz bardziej...
Niestety należę do tych, co mieli okazję poczytać Cię, jak byłeś w najgorszej formie...

Kłapouchy, przekonasz się jeszcze...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mnie nie potrzeba stada bo nie jestem alfą. I nie mam tak jak oni problemu z tym.
Nie czytasz uważnie, a przynajmniej nie ze zrozumieniem; napisałem Annie że stosując jej metodę wypowiedzi mogę jej powiedzieć np. to że jest brzydka i ma krzywy nos. I nie chodzi tu o fakty a o styl wypowiedzi :) Syndrom "dziadka z Wehrmahtu" - już o tym mówiłem ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Poznamy Panów/ Parę/Panią (3 odpowiedzi)

Cześć! Jak i gdzie znaleźć chętne osoby do zabawy w większym gronie? Jesteśmy parą znajomych po...

Zdrady wkoło (7 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...