Knajpa Gdańsk

Temat dostępny też na forum: Towarzyskie
Poszukuję najlepiej w Gdańsku głównym miejsca gdzie w sobotni wieczór można usiąść ze swoją drugą połówką i sobie w miłej atmosferze i na spokojnie, poniekąd romantycznie porozmawiać. Nie chcę łupania basu :) Na imprezę innym razem. Coś polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Knajpa Gdańsk

polecam bar elefant na długiej nie daleko Neptuna w budynku tuż przy Dworze Artusa nie potrafię dokładniej wytłumaczyć ale fajny lokal i co jakiś czas jest muzyka na żywo... polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hol Dworca PKP
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No Cross w holu przeciag będzie ;]
A tak na serio to polecam Pub Flisak w Gdańsku na starym mieśce (nie daleko Dworca ) ;]
bardzo miło tam jest i romantycznie, Twojej połówce powinno się podobać ;]

Czy będzie się podobać nie wiadomo. Byłem, widziałem i jak dla mnie za ciasno i za głośno. No i ta klientela w kategorii 17+.
Chyba jednak wolę Dworzec

tez polecam elefanta na starym miescie...bylam tam nie raz to miejsce idealnie sie nadaje na mile,spokojne,romantyczne spotkania we dwoje:)

Zapraszamy:
http://www.klubaktora.pl/
miejsce idealne na romantyczne spotkania we dwoje:)

Dawniej Flisak był miłym lokalem, przytulnym i romantycznym, w którym można było na spokojnie, przy ciekawej muzyce wypić herbatę lub piwko. Kilka lat temu przeprowadzono "remont" i wszystko się zmieniło. W lokalu przeznaczonym "od siedzenia" zaczęto puszczać muzykę jak w klubie (także pod kontem natężenia dźwięku), tak że nie da się tam pogadać i w spokoju się napić. A lokal jest na tyle mały, że nie można go też używać do tańczenia. Do tego zmiana obsługi, z miłych kelnerek lub dziadka, na chłopaczka, który chyba tam przychodzi posłuchać muzyki, bo obecność klientów traktuje dość negatywnie. Gorsza to jest tylko ochrona w Barbadosie:p Zmiana pojawiła się także we wzroście cen o kilka złotych, ale to już szczegół który przy wcześniejszym nie ma już wielkiego znaczenia.

Zdecydowanie lepszy jest dworzec:P Ewentualnie góra Gradowa - świeże powietrze i super widok (zwłaszcza nocą) ;)

Inne tematy z forum

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...