Knajpka/restauracja

Przyszły tydzień dla mojej narzeczonej będzie bardzo ciężki. Chcę jej zrobić niespodziankę i zorganizować romantyczny wieczór po całym tygodniu pracy, zaprosić do teatru, potem na kolację w jakimś nastrojowym miejscu. Mam jednak problem z tym nastrojowym miejscem :(

Możecie podpowiedzieć gdzie można zaprosić na taką romantyczną kolację?
Tak aby można było posiedzieć, porozmawiać, odprężyć i cieszyć się własnym towarzystwem.
W grę wchodzi Trójmiasto i najbliższe okolice.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja byłam z mężem w tej restauracji, ristorante tesoro kuchnia włoska Sopot, bardzo smaczne jedzonko. Polecam .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zastanawiałem się także nad nią. Chociaż wydaje mi się, że lepsza byłby na obiad we dwoje niż na romantyczną kolację.
Zajrzę tam po zmroku, dzięki za info.

Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?

Miło z Twojej strony :) Taki narzeczony to skarb. Polecam więc:
1 Restauracja Azzurro w Gdańsku. Zapewne zwątpisz, gdy sprawdzisz, że to na Osowej. A jednak bardzo sympatyczne i klimatyczne miejsce. A przede wszystkim mega smaczne dania!!
2 Pobite Gary. Mniej romantycznie, lecz równie smacznie :) Dodam, że klimacik troszkę hipsterski.
3 Jeśli narzeczona jest miłośniczką pizzy to Oliwa do Ognia. Romantycznie nie jest w ogóle, ale pizza najlepsza w Trójmieście :D
4 La cucina na Szerokiej. Restauracja z górnej półki. Pyszne włoskie jedzenie.
5 Jeśli chińskie smaki to tylko Moon w Gdyni
6 Pierogi - Mandu w Gdańsku
7 Winne grono w Gdańsku jest sympatycznym miejscem również i wydaje mi się, że można tam spędzić miłe chwile we dwoje:) Winka pyszna mają

Jezu, mogłabym tak w nieskończoność... Daj znać na co się zdecydujesz :)

Skarb? Hmmm... To chyba kwestia dbania o siebie wzajemnie i o swoje potrzeby oraz uczuć jakie łączą dwoje ludzi.
Faktem jest, że znalezienie w sobie siły i motywacji w tym zabieganym świecie bywa trudne, ale ile przyjemności daje iskierka w oku partnera/ki kiedy sprawimy mu przyjemność.

Fiu fiuuu lista robi wrażenie. Dziękuję :)
Przejrzę pod wieczór wszystkie, bo teraz nie dam rady.
Właśnie takie polecenia są najlepsze, bo szukanie restauracji po wyszukiwarkach przy takiej ich ilości to mordęga.

Chętnie poczytam jeszcze o miejscach na romantyczną, nastrojową kolację we dwoje, jeśli ktoś chciałby podzielić się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (6 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

opinie o dr sylwia gulkowska (58 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, okazało sie że dwie kreski na teście są więc umowilam sie na jutro do swissmedu...

Zmarszczki na czole (129 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?