Piotr - opinia (1) Bylem na pedicure gorącą polecam Piotr HYbrydka u Edyty :) (1) Polecam, robie u niej jakis rok i polecam nastepnym klijentkom Monika POLECAM !! (1) Serdecznie polecam usługi kosmetyczne właśnie w Kobieciarni :) Warto czasem... Marzena
Mezoterapia frakcyjna-warto (1) Do pani Edytki chodzę już od dawna. Ostatnio zaproponowała mi mezoterapię... Iza Naprawdę warto spróbować (1) Szczerze polecam odwiedzenie i skorzystanie z oferty zabiegów.Każdy znajdzie... zadowolona klientka SZCZERZE POLECAM ! (1) Jestem bardzo milo zaskoczona po pierwszej wizycie na depilacji pastą... Ewelina I ja będę wracać (1) Jestem pozytywnie nastawiona po mojej wizycie. Milo i sympatycznie, do tego... Pashima Zawsze wrócę (1) Wczoraj byłam tam na masażu ciała u pani Beaty Markowskiej. Zaszalałam i po... anita manicure, pedicure (2) Skorzystałam niestety z usług p.Beaty Markowskiej, pani Beata przy manicurze... klientka Facet w Kobieciarni cd (1) Korzystając regularnie z usług Gabinetu Kobieciarnia i Pani Beaty Markowskiej... Mario Zawsze wracam (1) Nie mogę zgodzić się z moją poprzedniczką w temacie pedikiróww Kobieciarni.... Maria Jeschke Facet w Kobieciarni (1) Długo trwało zanim zdecydowałem się na wizytę w gabinecie kosmetycznym.... Mario Gorąco polecam! (1) Do "Kobieciarni" chodzę na pedicure oraz zabiegi na twarz (jak na razie;)).... Gosia p. Beata (1) Polecam, fachowa obsługa. P. Beata jak uważa, że czegoś nie powinno się robić... eM tanio, modnie i wygodnie :) (1) super dora Moj pierwszy raz (1) Na swoj pierwszy zabieg kosmetyczny wybralem sie wlasnie do salonu o... Andrzej Gorąco polecam ten gabinet! (2) Byłam na zabiegu mikrodermabrazji w tym gabinecie. Jestem bardzo zadowlona z... Elwira z żabianki