Kobiety podczas EURO

Kobiety nie siedźmy tak:
http://galeria.trojmiasto.pl/Kobiety-podczas-EURO-2012-353565.html?id_g=8 !!!!
ja też już nie mogę ani patrzeć na mecze ani o nich słuchać.. :/
kibicuje Twój facet i nawet przyjaciółka? zbierzmy się się wszystkie "porzucone" idźmy gdzieś razem na babską kawę i babskie ploty !! albo pobiegać, albo na spacer z kijkami .. cokolwiek byle nie mecz!! :)
znajdą się jakieś chętne????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kobiety podczas EURO

Ja tam oglądam, super się siedzi w gronie znajomych i każdy każdego przekrzykuje przy ciekawszych akcjach :) Zimne piwko, pizza koszulki biało czerwone(albo inne jak ktoś ma).
Na prawdę super!!! :) Żałuję, że nie mam biletu:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podczas tego typu imprez praktycznie wszyscy się jednoczą. Na co dzień nie oglądam piłki nożnej bo jej nie lubię, ale teraz siedzę z mężem na kanapie i razem z nim przeżywam.

Kobieta podczas Euro? Kibicuje razem ze swoim facetem!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nola w 100 % popieram :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja nie kibicuję z moim facetem. Nie lubię piłki nożnej ani na co dzień ani od Euro:) Ale nie czuję się z tego powodu źle.

Mam czas tylko dla siebie i chętnie go wykorzystuję:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

o nieeee - nie ma mowy :] za żadne sprawy nie siądę i nie będę oglądała jakichkolwiek meczów :] nie trawię piłki nożnej :] na co dzień i z okazji Euro :]

tym bardziej jak widzę wszędzie biało-czerwone "ozdabiacze" ;) lub też helikopter latający nad moim domem co 6-8 minut w czasie meczu w Gdańsku ;) albo jak próbuję uśpić dziecko, a za oknem słychać wrzaski sąsiadów-kibiców ;P (jak zamknę okno, to można umrzeć z duchoty)

niestety nie mam tego czasu tylko dla siebie ;) ale i tak bojkotuję Euro :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...