Kochanka

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że jest ta zła bo rozwala małżeństwo. Przecież facet też jest winien.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: KOCHANKA

no tak ale czytając Twoje wypowiedzi jednak mam wrażenie że bardziej przychylna jesteś takiemu mężowi....niż jego kochance ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@pontianac
Właśnie , to żaden ojciec , więc tak jak pisałam wcześniej i kochanka i taki mąż oboje są siebie warci . Bezczelność kochanki potrafi być powalająca , wysyłanie smsów w nocy lub też " zawracanie d*py " podczas spacerów dziecka z ojcem , to zdarza się bardzo często , w wielu moich znajomych małżeństwach , niestety.

@sam - takie postawy to standard. Dopóki jesteś w dołku, dopóty jest ok, gdy chcesz ułożyć sobie życie na nowo i jeszcze zaczyna się Tobie to udawać, może spodziewać się ataku. Znam to z własnego doświadczenia.

@RudaWredna - takie "singielki" mają bezsprzecznie zburzony system wartości, zaburzenia seksualne (silne), mylne pojmowanie rzeczywistości. Kiedyś czytałem doskonałe studium nowoczesnych singielek, które są kompletnie pozbawione takiej ogólnie przyjętej ludzkiej przyzwoitości i poza fizycznością (jak najbardziej atrakcyjną), nie przypominają mentalnie kobiet.
O ile uważam, że każdy ma prawo do samostanowienia o swoim życiu i wyboru dowolnej ścieżki, to nie ma prawa swoimi wyborami dokonywać spustoszeń w życiu innych ludzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ruda - to co mówisz to pewnie się zdarza ale w wielu przypadkach własnie tak nie jest, to kochanka czeka na wolna chwile aby facet mógł się z nią spotkać, to ona sama siedzi we wszystkie święta, weekendy, oczywiście sama sobie wybiera takie życie i poniekąd na to zasługuje. Kochanka i niewierny mąż są na tym samym "poziomie zła" Jeżeli niewierny mąż daje się nastawić przeciwko dziecku to co to za ojciec??

@sam
A pomyślałeś , jak ten niewierny mąż rąbie tyłek żonie do kochanki ??
Przecież jakoś trzeba usprawiedliwić skok w bok ...

Sam ty wyglądasz bardziej jak ten wazon w avatarze czy jak ten zwierzak?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zazdrosna lub Mściwa ;) Co to za satysfakcja dla kobiety, gdy ta niszczy swojego exa za plecami

@sam
Bzdury gadasz ;)
Zazdrosna ex? Jeśli mąż jest niewierny , to tak naprawdę raczej nie ma o kogo być zazdrosnym :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Halewicz
Dokładnie , ale oprócz cech psychopatycznych chyba w grę wchodzi jeszcze to , ze taka kochanka musi mieć niskie poczucie wartości i jakieś kompleksy , i zdobycie żonatego faceta w jakiś sposób takiej chorej kobiecie podnosi ego , jest pewniejsza siebie wiedząc , że udało jej się zniszczyć coś takiego jak rodzina ... no ewentualnie jeszcze dla głupiego sportu takie coś się robi :/

Szczególnie, gdy zazdrosna lub mściwa kobieta, niszczy za plecami swojego ex, który chce sobie ułożyć życie od nowa

Tak, to prawda że w społeczeństwie egzystują kobiety, które są gotowe dosłownie na wszystko, aby osiągnąć swój cel, kosztem innych ludzi. Potrafią być bezwzględne, bezlitosne i wręcz czerpać radość z faktu, że osiągnęły swój cel niszcząc czyjeś szczęście. Taka chora satysfakcja...ale to już, w mojej ocenie są cechy psychopatyczne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Halek..........

@Halewicz
Zgadzam się z tym co napisałeś , zwykła ludzka przyzwoitość nakazywałaby najpierw kończyć jeden związek , a dopiero później zaczynać drugi . Niestety , są osoby , które nie znają takiego pojęcia jak przyzwoitość , i idą po trupach do celu , a jeśli są przy tym silne psychicznie to potrafią zrobić wszystko , aby tylko zdobyć osobę , którą sobie "upatrzyli" , i nie ma dla nich znaczenia , że zniszczyli komuś cały świat..

Jeśli kobieta nastawia mężczyznę przeciwko własnemu dziecku, to dla mnie przestaje być kobietą. Amen.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba wyruszę w miasto na jakiś dobry lunch^^

:))))...A co ja mam powiedzieć?;)....idę do kuchni,zlustruję lodówkę i zacznę konsumpcję:D....zmykam

@do autorki wątku
Zacznijmy od tego , że nie ma się czym chwalić , bycie kochanką żonatego to jest powód do wstydu raczej. Winni są oboje , warci siebie , i kochanka i mąż , ale bywa , że kochanka jest jeszcze gorsza niż niewierny mąż , bo często oprócz rozbicia rodziny nastawia kochanka przeciwko jego dziecku , na takie osoby mam tylko jedno określenie ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

no i narobiłaś...zgłodniałem ^^

Pontianac...czasem mi się zdarza,lubię takie ekstremalne sporty;)
I surówka z marchewki ;)....a ja jeszcze śniadania nie jadłam:P

@inka - i do tego kopytka^^

Inne tematy z forum

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

Gay Gdańsk (170 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...