Kochanka

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że jest ta zła bo rozwala małżeństwo. Przecież facet też jest winien.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: KOCHANKA

inka - no pojechałaś po bandzie ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)))...w sosie grzybowym:P

...i pulpet

Pontianac...no może i tak,ale jak ktoś ma jakieś przemyślenia to jednak jest to jakaś porażka i chyba pozostaje niesmak,w końcu zakładało się być ze sobą do końca swoich dni a tu klops

Ależ nie prowokuję! Właśnie napisałem, że nie wymieniam nicków, aby nie doprowadzać do sytuacji konfliktowej:) Co nie wyklucza tego, że gdzieś mogę wspomnieć o tym, skoro ktoś inny przywołał temat ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

O dzieciach nawet nie wspominam, bo to dla nich dramat na całe życie, rozstanie rodziców. Ale to temat rzeka i może skupmy się na meritum.

Nie wyobrażam sobie życia z kimś, kto mnie zdradza, albo życia z kimś, kogo nie kocham, a jednak z nim żyję, mając kogoś na boku. A największą patologią, choć u mężczyzn możliwą mentalnie, kochać dwie kobiety jednocześnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie o to chodziło, czytałam tamten wątek i "powiem" Tobie,że też śmiałam się do łez. Olo,który chciał bić,Twoje krótkie teksty służące za kropkę nad '' i'' ,Pablito i kropki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

no jak nie ma dzieci to czasem jest wygrany i przegrany ;) a czasem oboje wygrani :))

Halewicz...nie prowokuj:D...taki piękny dzień dzisiaj,szkoda go na kłótnie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest wiele sytuacji gdzie nawet odwaga cywilna nie pomaga, zresztą co tu dużo ukrywać wiele osób boi się własnie prania brudów, wywlekania trudnych tematów i dlatego nie robi nic w tym kierunku tylko szuka miłości na boku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koniec związku to zawsze jest dramat,nie ma wygranych.

Przyszła mi w tej sekundzie tylko jedna osoba na M i uśmiałem się do łez. Oczywiście nie będę wymieniać z nicka, żeby nie być posądzonym o prowokowanie zbędnych awantur na forum^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozstać się nie jest łatwo, chyba,że.......Trafi się na M........................

Nic wtedy nie jest proste. Ale istnieje coś takiego jak odwaga cywilna. Albo jest się emocjonalnym tchórzem albo potrafi się stawić czoła i zachować godność do końca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Manson....cóż za ekshibicjonizm;)

To jest czysta teoria, odejście nie zawsze jest takie proste.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli decyduje się na zdradę, bo potrzebuje uczucia i nie czuje się kochany, to powinien rozstać się z osobą z którą w danej chwili jest - powiedzieć jasno, wyraźnie, uczciwie KONIEC-ODCHODZĘ. I może szukać nowego uczucia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

@Rondel - po co trollujesz wątek? Jeśli chcesz się przyłączyć do dyskusji, to wnieś coś ciekawego do niej, własne przemyślenia czy uwagi, a nie "wstawki", sugerujące że 18 lat jesteś kochanką własnego męża. Nie wiem...to miał być żart? Mają na uwadze Twoje wcześniejsze wystąpienia, mamy biegunowo odległe poczucie humoru. Niemniej jednak oczekuję, że intelektualnie wejdziesz wyżej, ponad "wstawki" i napiszesz jakiś ciekawy komentarz w tej dyskusji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie jesteś kochanką tylko jesteś z bigamistą :)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Gay Gdańsk (170 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...