Kocie

BRAVO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm?;)

nie mam tu żadnych znajomych..przysięgam

Plagiat...Człowieku!!!! Powiedz mi-co ja moge uczynić???!!!Jeżeli niczego nie wiem!!! No co???Powiedz mi człowieku!!!"lepiej

to do k.nędzy-POMÓZ MI, A NIE PISZ TAKICH BZDÓR!!!jESTES TU JEDYNY...TAKI DOJRZAŁY...tak, jak napisał Kot Filemon!!!No więc pomóz Plagiacie Dojrzały, a nie pieprz takich rzeczy niezrozumiałych(!!!)...
Wracam dopiero pojutrze...Praca.Wachta.

Kocie F.

...uwierz, że nierealne może zastępować realne...

A tutaj-ja przynajmniej-nie wmawiam nikomu, ze sie spełni i bedzie miał pełno PRZYJACIÓŁ!!!...to jedynie furtka(nawet taka gówniana wirtualna!), ale tez ona moze otworzyć nowe życie komus kto tego chce...i jest na te NOWE życie gotowy...Ale trzeba z tego swiata-w odpowiednim momencie -przejść do rzeczywistych ludzi...I nie zagubic się...Choć powiem Ci Kocie, ze jeżeli sie trafiło na LUDZI...na pewno taki CZŁOWIEK nie zaginie...bo-nie pozwola mu na to Ci -kiedys-wirtualni ludzie....

Kocie Filemonie....co Ty mówisz.........................to ja jestem w takim razie pieprzonym jaszczurczym potworem.......bo

sercem- parę razy...
Ile?
niezbyt pamietam...
pa Kotku...tak bardzo myślałem, że wraźliwym...
I jeszcze mam taka NADZIEJĘ...

Kocie Filemonie....co Ty mówisz.........................to ja jestem w takim razie pieprzonym jaszczurczym potworem.......bo

sercem- parę razy...
Ile?
niezbyt pamietam...

sercem- parę razy...
Ile?
niezbyt pamietam...

dobranoc KNN

wyśpij się

KNN a gdzie się ta wrażliwość wg Ciebie ujawnia??

W pieprzonej sieci??? Oczywiście mam na myśli treści osobiste, a nie pieprzenie o pogodzie i smacznym obiedzie.
Sieć stwarza złudne poczucie bliskości i porozumienia. A przecież to zawsze tylko pisanie do siebie i rozpaczliwa próba zrozumienia samego siebie. Słowa wędrują tylko w jednym kierunku.
Pisanie tutaj to samolubne dzielenie się tym, czego chcemy się pozbyć, co nas męczy w snach i co zmusza nasz mózg do wymiotów.
Pisanie to gest tchórza. Bo nie daje obrazu trzęsących się rąk autora, prawda?
A może to próba przypomnienia o własnym istnieniu? Najbardziej nienarzucające się narzucanie. "Piszę do ciebie", a w domyśle "bo chcę, żebyś mnie zuważył". Nie wysyłasz natrętnych maili, zeby coś przekazać, tylko, żeby byc obecnym w życiu tego, kto je dostaje.

No więc przyznaj, że piszesz nie ze względu na innych, ale ze względu na siebie.!

Na koniec dobiję Cię cytatem z KAfki:(bo nie ma tu Samotnej, która wynajduje cytaty) "Słowa są złymi alpinistami"
Komunikacja jest niemożliwa!!! Zrozum to

Kiwdul

staram sie jak moge.
i nie pozwole jej zaglaskac na smierc

Filemonie

nie zasluguje na cos takiego.

plagiat

:)

Kocie

Racja, Racja.. Racja... właśnie tak jest.

miXer

przypnij sobie śmigiełko wolności

Wer

No dobrze już dobrze Gruby, nie będę Cię nazywać grubym. a powinieneś wiedzieć, że kobiety lubią 'zbudowanych", nawet gdy mają troszkę krzywe (kowbojskie) nogi.Ciekawe hi hi jakie masz?? :))) Gr.
p.s. A rozmowny jesteś jak ten wagon. Chciałbyś się czegoś dowiedzieć? . UUUUaaaaaaa strasznie dziś rano .

O poranku

Świat pędzi dookoła,
w niwświerzej wolności,
A ja chciałbym mieć
Choć chwilę słabości.

Wszyscy

Wszyscy piszemy dla siebie, jeśli ktoś twierdzi inaczej to poprostu nie uświadomił sobie swoich motywacji. Jesteśmy poławiaczami akceptacji. A tak naprawdę też z powodu akceptacji próbujemy ratować samotną.

CZY próbujemy ratować samotną......
tego nie wiem....
może za mało w tym kierunku robimy...
a może przeciwnie, robimy za dużo.....
tego też nie wiem
ale wiem że nie można stać z boku i patrzeć i wzruszać ramionami.......
tak nie można...........

Nie

usprawiedliwiajcie sie przed samymi soba

Fate

Po prostu dziękuję ...za pewien kredyt zaufania(?)....
Z drugiej strony nie podchodzę do tego w ten sposób że tym razem też się nie uda....wręcz przeciwnie.....tak....to jest chyba to.....dziękuję... :)
Bez pospiechu...nic na siłę (szczególnie spotkania)...
Przemyślmy sobie teraz wszystko przez pewien czas...
Szczególnie ja sobie wszystko muszę poukładać wrócić do pewnej harmonii...("Każdy nowy dzień daje nam siłe"-Golden Life)...Potrzebuję tego....
W praktyce rzecz biorąc, to jedź do Mateblewa, a spotkamy się po niedzieli......tak to sobie właśnie myślę....
Ps. Abstrachując od wszystkiego-Jeeeeessssssttttttt!!!!
Barcelona w półfinale (z PAO 3:1!!!) ale Real też awansuje...pozdrawiam...miłych snów...

Barmanie

Czy chcesz ratować wszystkie owieczki? Nie uda ci się. Choć może uratowanie tej jednej uciszy na chwilę twój wewnętrzny ból swej marności.

plagiat: dobra nowina?

Rzeknij jaka, potrzeba nam teraz dobrych nowin. A potem wyłączę komputer i pójdę na spacer. I wam radze to samo:)

Ludzie! Nie płaćcie podatków!

Czy rząd i banki doprowadzają was do bankructwa?!!
http://bogaty.and.pl

zwierzu

znowu wpadł mi w oko okruch twego niewątpliwego talentu do używania języka: POŁAWIACZE AKCEPTACJI-powiadasz...trafniejszej diagnozy postawic nie bylo można. Miłego dnia .

Plagiacie

Ile jesteś w stanie poświęcić dla samotnej? Ile swojego czasu? A inni ile jej poświęcicie?
To jest wielkość waszego zaangażowania.
A jakie to będzie piękne potem przed sobą samym się przyznać "uratowałem ją od popełnienia samobójstwa". Czy świadomoś tego powstrzyma was od działania?
PaPa
H

Co

żeście się tak Samotnej

Dr.Lecter......

samo sedno....
nic dodać nic ująć

co do czepiania się..
.
zastanówmy się gdzie byliśmy kiedy Samotna nas potrzebowała....

widze, że mimo naszych doświadczeń tutaj

niektórzy nie pojęli , co znaczy ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA SŁOWO. (lecter i barman)

Kocie Filrmonie

nie lubie oglądać panoramy gdańskiej z nekrologami

cheba nie musze bardziej tłumaczyć co?

Kocie Filemonie

Nie jestem jej w stanie pomóc samym pisaniem tutaj (patrz pojawienie się samotnej i pewną ilość wymienonych tekstów pomiędzy nami) a jednocześnie nie jestem w stanie przyjąć za nią odpowiedzialności w świecie rzeczywistym. Mósiałbym poświęcić jej czas przeznaczony dla innych osób (też zagrożonych) dużo mi bliższych. Biorę pełną odpowiedzialność za słowo które piszę. Jeśli mnie za to potępiasz , czy może nawet posuniesz się do pogardy czy nienawiści, mnie to nie będzie obchodziło. a jestem tu by trenować epatować i spełniać motywy psychiczne.

Wszyscy

Gdy ratujesz kogoś od samobójstwa to przejmujesz odpowiedzialnośc za jego życie, przynajmniej na jakiś czas. Wyobrażcie sobie że ratujecie kogoś, wyperswadujecie mu śmierś z własnej reki tylko po to by cierpiał dalej. Czy nie jest to znęcanie się nad tą osobą?

Ledwo żywy Kocie

Ledwo żywy i jednocześnie ścierwo? (a może paranoja?. Dwa pierwsze stany samopoczucia na raz są raczej niewykonalne w praktyce.

Wszyscy (prawie)

Zaczynacie mnie wkurzać...

Dajcie sobie na wstrzymanie

Jak samotna będzie sie chciała zabić, gdy będzie już przekonana że wie dlaczego tak postąpi, to wtedy nikt nie będzie w stanie jej w tym nie przeszkodzić.
Będziecie się mogli koledzy conajwyżej użalać nad sobą, że nie pomogliście na czas.

Ale co wy o niej wiecie? NIC. Tylko tyle ile chciała wam o sobie powiedzieć. A to może być jeden, dwa? trzy? procenty złożonej osobowości.
Ach, no Ty Kuba pewnie więcej zauważyłeś. Intuicyjnie?
.
.

Kto tu najbardziej lubi prostować życie innym? Mówić że źle postępują, że tak nie wolno? Pouczać może nawet?
Odpowiedz sobie sam na to pytanie człowieku czytający te słowa.

albo nie dawajcie sobie na wstrzymanie.

Wasza broszka
Wasza wola.

POST SCRIPTUM
Komunikat to nie Mixer.
Dr. Albert to Mixer, jeśli ktoś nie był w stanie sie domyślić do tej pory. Czas już najwyższy. To wszystko co mam do powiedzenia (eee raczej... napisania)

Mixerku

Ty mój przewodniku duchowy
tymój nadzorco nad ilością tekstów
Ty poddajesz się
Nieeeeeeeeeeee
nie może być
jak TEN ktoś nie pasuje można go nie czytać
A ty pisz pisz i pisz a my bedziemy czytać

Mixer

choć na czata robaczku

Lecter

jestes gotowy na poswiecenia?

aha Lecter zapomnialem

zaden z Ciebie psychiatra neurochirurg
pozdrawiam serdecznie

Plagiat

Napisałem już że nie poświęce innych dla niej. Mam ograniczone możliwości.

Lecter

nikt Cie nie prosil ani nikt od Ciebie tego nie wymaga
nie do zobaczenia

Kochani
coś się pochrzaniło

Fate

Naprawdę wierzę że sie uda...........bez pośpiechu........
Śniłaś mi się.....

Posti

): Mam proste . A wiec nie jestem w Twoim typie , na szczęście . Miałaś nie pisać do mnie gruby jasne?

POCHRZANIŁO SIE WSZYSTKO

pomilczmy troche

K.NN poczytaj sobie trochę marnej poezji

Jeśli szukasz kogoś na długi spacer- to właśnie jestem ja.
Mam siedmiomilowe kroki, leciuteńkie jak obłoki.
Jesli szukasz kogoś do nocnego płaczu-to właśnie jestem ja.
I dla rozpalonych skroni-chłodna pościel moich dłoni.
Jeśli szukasz kogoś do końca życia...
Są kobiety, które zamykają swoje serca jak drogie kamienie.

Lecter, Barman i inni myślący

Czytam Was i nie sposób się nie zgodzić.. ja nie przyznaję sobie monopolu na rację..nikogo nie pouczam, po prostu zastanawiam się głośno..nie wiem jeszcze wielu rzeczy o tym świecie.. czasem sytuacja mnie przerasta, czasem nie potrafie jej chlodno ocenic. czasem mam mętlik wgłowie

. Nie mam gotowych recept, i pewnie zadne z nas ich nie ma. Ale jesteśmy istotami myślącymi , to znaczy bładzącymi. Pozwólmy sobie blądzić.

Plagiat

Nie myl Dr Lectera z dr. Albertem! Doktorów było tu dwóch.
Lecter nie jest psychiatrą tylko psychopatą.
Drobna różnica, prawda?

AUDIOTELE

Czego szukamy, dokąd dążymy? kim jesteśmy?
Odpowiedz na te oraz kilka innych pytań znajdą Państwo pod numerem 0 700 768 465
3, 80 zł + Vat za minutę,
autorzy nie ponoszą odpowiedzialności za skutki ... nikt nie ponosi

Cholera :)

Wszystkim Wam jutro lewatywę i bieznikowanie mózgu zaserwuję :)
....
będą inne "problemy" hihihi

.

"Dwoje jest zawsze lepiej niż jedno.
Gdy jedno upadnie drugie pomoże mu
Biada jednak temu,
ktory upadając nie ma obok siebie nikogo,
kto może mu pomoc."

Klasztor

Tam idą osoby chcące zrzucić na kogoś innego odpowiedzialność za swoje życie.

Vilmara

I vice versa

TA NOC ZAPOWIADA SIE SPOKOJNIE

alles schlafen

Mixer

psychopata zawsze ma cos z leczacego go psychiatry

Filemonie

co sie pochrzanilo?

hej !!!

REAL!!!!!! REAL!!!!!!REAL!!!!!!!

hej !!!

REAL!!!!!! REAL!!!!!!REAL!!!!!!!

Mimo wszystko jest dziwnie.

Ale nie szkodzi. Będzie dobrze, hehe :)

No dobra, juz mnie tu nie ma. Macie spokoj :)

Witam "o świcie"

witam:)

dobrze, że ktoś wynalazł Świt

;-)

:))))))

atma

deprawowałem Doktora Alberta całą noc z Ifką hihi
całą noc w mej melinie, hihi , nie jesteś zazdrosna?

Kocie

ale dobrze że są zasłony bo przez ten świt spać nie można

Fate

No tak....Barcelona-Real.....
Mimo wszystko stawiam na Real...Barecelona z tak słabą obroną i bramkarzami nie ma szans....Gaspart zamiast sprowadzać natępnego napastnika z Feynordu powinien kupić obrońców np. Hyypię, Samuela, Nawotoczyńskiego(-wychowanek Lechii), Nestę, Boumę A.Colaitd, a także bramkarzy- Buffona, Peruzziego, Freya (ponoć ma przejść do Barcy!), Taylora (Arsenal- 20lat) itd, a także za grosze sprowadzić młodych -Fernando Torresa (A. Madyt) i Joe Cola(West Ham)- bez tego typu zawodników Barca nigdy nie będzie miała szans na finał i na mistrzostwo ligii...
Posieszeniem dla mnie jest tylko to że z Barcą nie zagra Figo (3 żółte kartki)...ale cóż z tego skoro i bez niego Real ma naprawdę wyrównany skład....(ponoć Patrick Vieira ma przejść do Realu...)
Ps. Polecam www.barcelona.prx.pl

Postregiment

...jak chcesz..

Postregiment

...jak chcesz..

AAAAAA!!!!!

...to straszne ...jestem uzależnina od Hyde Parku....
dlaczego tak Was lubię?????

WER I POSTR

przepraszam za zamieszanie ...ten" postr" to też pewnie temat rzeka...

hmmmm

Kto kogo deprawował...
piliśmy tylko coś czerwonego(bordo), zawiesistego, zwierz cały czas starał się trząść karafką, by ni skrzepło...
dobre było, AB Rh-

POCZYTAJCIE SOBIE COS

Wariacja na temat znaje bajki o Lemurach ...

Duże i Małe Lemury od niepamiętnych czasów zamieszkiwały wspólnie wyspę.To było cudowne miesjce , nie było ani zbyt gorąco , ani zbyt zimno.Nie padało częściej niż powinno.Lemury i Duże i Małe nigdy nie pomyślały nawet , że może być przyjemniejsze miejsce na świecie.Żyły wspólnie na jednej wyspie , ale nie razem ...Duże i Małe lemury innymi oczami patrzyły na swą Wyspę.

Na wyspie rósł pewien rodzaj owoców, szczególnie ulubionych przez społeczności Lemurlandii.Miękkie, soczyste, cudownie pożywne...Od niepamiętnych czasów stanowiły istotny dodatek lemurskiego jadłospisu.Nie to mało , to był delikates , ale tego lemury tak szybko nie spostrzegły.To opisali dopiero kronikarze Lemurlandii, z których skrupulatnych notatek i zapisków tu korzystam.
Te owoce , których nazwy już dzisiaj nikt nie pamięta wyrastały na niewielkich drzewkach.Małe lemury z natury leniwe przenosiły się z miejsca na miejsce , tam gdzie owoców było dużo zostawały przez jakiś czas.Wystarczyło wyciągnąć łapkę , a Małe lemury mają małe łapki i kosze zapełniały się owocami.Niestety ogołacone owocowe drzewka szybko usychały.
Duże lemury z pogardą spoglądały na społeczność Małych lemurów.Zachowały się zapisy krytykujące taką bezmyślność.Duże lemury zakładały plantacje.Sadziły drzewka , pielęgnowały nawoziły.Każdy duży lemur musiał kilka godzin w tygodniu przepracować na plantacji.Duże Lemury otaczały drzewka miłością, Małe lemury potrzebowały ich , więc brały.
Szczęśliwie biegło życie na wyspie...W kronikach pojawia się jednak zapis o zdarzeniach które wstrząsnęły całą Lemurlandią. Skutki wstrząsu były nieodwracalne...Lemurlandia nigdy nie była już taka jak przedtem....najpierw Małe Lemury coraz częściej musiały zmieniać miejsca, gdy po raz kolejny okrążyły wyspę , zauważyły , że nie ma już ani jednego drzewka , że nie można już wyciągnąć łapki..., a Duże lemury zazdrośnie strzegły swych plantacji, zarządzono nawet całodobowe dyżury...radość Dużych Lemurów i kpiny z małych kuzynów nie trwały długo , otoczone miłością , nawożone i z taką troskliwością drzewka zaczęły jedno po drugim usychać...aż i w Dużej Lemurlandii owoców zabrakło.

Zwołano Wielką Radę Dużych i Małych lemurów, tygodniami trwały dysputy i kłótnie kto zawinił, kto przyczynił się i spowodował tak straszną klęskę...zy Dużę Lemury , bo tak bardzo otaczały drzewka miłością, czy Małe Lemury, bo zawsze z nich korzystały , bez opamiętania.....kroniki mówią , że Wielka Rada rozeszła sie bez żadnych ustaleń , a pomiędzy społecznościami zapanowała cisza, która potem przerodziła sie w nienawiść.Lemurlandia nie była już rajem.....

Współcześni badacze odkryli , że owoce zniknęły z ponieważ na wyspę zaczął oddziaływać specyficzny prąd morski, zmienił klimat...chociaż wydawałoby się , że niezauważalnie...........
a Duże i Małe lemury nie wiedziały , że coś może nie być zależne od nich.........

Fate

Finał Real-MU...na 100%...

Zwierz

Sorry, ale coś wczoraj mi się wieszał ten czat...

Fate

A co sądzisz o tym co napisałem po naszym spotkaniu.....?

Wer

Jasne i nieprawda ! Napisałam Gr. a nie gruby a to może znaczyć co innego np. Gruszka . Taka cięzka duża klapsa . I co nie masz racji :))) HI HI
p.s. NIE JESTES CIEKAW CO WIEM ???

Zwierz

Wiem.
Nie.

...

jest taka zapomniana i niezauważana książeczka Tajemniczy rzybysz Twaina...i tam młody bohater ..bazuję tu na pamięci lektury sprzed wielu lat....siedzi z Szatanem nad bzregiem rzeki ..i tu będe improwizował chcąc odtworzyć sens a nie treść , , bo nie pamiętam
...Sztan mówi popatrz twój młody przyjaciel Hans jutro o tej porze utopi się w rzece...Młody bohater jest przerażony pozostawiając Szatan próbuje zapobiec zdarzeniom...chce zmusic pzryjaciela by o określonej godzinie jutro był w zupełnie innym miejscu...tu następuje szereg wypadków...jest rano Mlody Bogater znów nad rzeką...jest Hans , rzeka...biegnie i ratuje przyjaciela...Szatan z uśmiechem obserwuje..."a jednak zmieniłem bieg wypadków " Młody bohater z dumą rzuca w twarz Tajemniczemu Przybyszowi /Szatanowi/...-tak odpowiada Szatan ale ten los który ja zaproponowałem twemu przyjacielowi był humanitarny..miłem dobry humor, a teraz w splotach zdarzeń , zmieniłeś historię...i Szatan pokazał przyszłość gdzie Hans głodny i w łachmanach otoczony przez wświekły tłum pędzony jest na rynek , tam kat przygotowuje narzędzia..."podłe życie zgotowałeś"przyjacielowi -uśmiechnął się Szatan ..Młody jest zrozpaczony żałuje i chce znowu pomagaś...Szatn mówi dość ...wkażdym z wyborów los Hansa jest podły i nikczemny , , , ja jako wykształcony i humanitarny i nie jak bóg bezwzględny wybrałem dla niego najlepszy z możliwych ..........

tio ja

przeprasaam..pisze teraz

wszyscy o nas zapomnieli

chyba...
nikt nie dzwoni, nie pisze, nie przysyła kwiatów...

Bokele jak to zapiomneliui ???Ja Cię nie znam,,,,ale zareczam -nieważna plec-bym nie zapomnial!!! Co ty poiszesz za rzeczy???

pieporzone rzeczy itd, ale ...dobrta pisze nadal...i sprobuje bez bledow....Przeprzeacszamn .............Kiwdul zawsze sonbą Zawsze...ale wiem co robię I to wiedzcie , że wiem co robię!!!!!!!!!

Kiwdul

pijany piszesz lepiej niz normalnie.
moze pij caly czas?

poioszce nadal ale Ty PLAGYIACIE p[owinnienes popijac ze mna ........i tuo moze bycś inaczej mówiłłl do mnie...Bomoże byś miwe

prawgnąłłłłłbyyyyyyyyyb by byla pzryu nas Agnieszkakkkkkkkkka Boże jakie ja mamkm pieprzone zyucie111111111111!!!!!!!!!

on chyba serio jest pijany.?

?

nie i nie pyrzwepcvie mi że nie potrafie mowifc pisac wszytytko kedno-ale ja to robie dod sercaaa .....bo takiu

asń jeden z Prrzymorza mieojego kochanego i nigedy niwe zanienie mojqego gdanska na wadne inne miasto... ani moje morxze na zaden inntyą przestrzen za zadfne skarby, , , , chyba zesby to byla moja uUkochana dla niennnnnnnnnNiej zrobie wszystko chodcć tak mi byloby scięźżzko........................ Cholera źle ze mną ale bede pisałłłłłłłłłłłłłlm nadfal bo pieprze twe wszrytkiiie konwenazne itd ... Pprzeporaszam.....

uuuerwyuuuuuuuuuja teulko....././,nnnnnprodsze

prztytulinietak bardszdo poterezbyuje...........jedyunnie......Tylko

Posti

))): Tego już za wiele. Przedstawiasz mnie tu jako gruchę na krzywych nogach. Gdybyś nie była kobietą to bym Ci powiedział co nieco : #%@##$%^&*^#@%$#@@#$%%%@%^^%### . Masz to kodem !!!!!
P.S. może i jestem ciekaw ale sądzę , że blefujesz 100%

Fate

Ty jednak coś wiesz...... i kto to jest !!!!!! wrrrrrrrrrrr......
Ja też mam podejrzenia

KNN przytul sie do kaloryfera

.

Inne tematy z forum

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (4 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...

e-sport (5 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...