Koła, Alexrims

Zastanawiam się nad kupnem

http://www.sportforyou.pl/szczegoly.php?products_id=15

Cena jest faktycznie niska, czy ktoś mógłby powiedzieć coś na temat tych kół (tzn coś o jakości, czy warto, czy może jest coś lepszego za podobną cenę)?
Dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koła, Alexrims

A do czego chcesz je używać?

Cena faktycznie niska (jak za dwa komplety)...

Głównie lajtowo po asfalcie i lesie, ale czasem turystyka z sakwami tylko na tylnym kole, wiec przydałaby się rozsądna wytrzymałość. Na pewno ważniejsza niż waga 200g w tę czy w tamtą.

W sumie przejrzałem wcześniej opisy ich kół i te, nad którymi się zastanawiam mają odpowiednie przeznaczenie.
Chodzi mi głównie o opinie kogoś kto używa obręczy alexrims czy piast novatec, bo ich nie znam. Czy warto na tym jeździć, czy szkoda kasy.

Tube napisał(a):

> W sumie przejrzałem wcześniej opisy ich kół i te, nad którymi
> się zastanawiam mają odpowiednie przeznaczenie.
> Chodzi mi głównie o opinie kogoś kto używa obręczy alexrims czy
> piast novatec, bo ich nie znam. Czy warto na tym jeździć, czy
> szkoda kasy.

Piasty są przyzwoite - maszynówki - znaczy się, że wytrzymają (powinny) lata.
Mam podobny zestaw w rowerze żony, na którym też trochę jeździłem i piasty toczą się ładnie z tym, że obręcze w moim przypadku tu Mavic 117.
Podejdź do Rowerka w Sopocie jak coś albo zadzwoń i spytaj się czy i za ile takie kółka Ci załatwi... :)

Same obręcze Alexrims stosowałem kiedyś i były okey - więc ten zestaw powinien być okey.

Pozdrower,
Peter

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...