Kolejne zmiany w komunikacji miejskiej w Gdańsku. Tym razem linie autobusowe

Opinie do artykułu: Kolejne zmiany w komunikacji miejskiej w Gdańsku. Tym razem linie autobusowe.
Artykuł na temat: Rozkłady jazdy ZTM Gdańsk

Od piątku i soboty pasażerów komunikacji miejskiej w Gdańsku czekają kolejne zmiany. Tym razem korekta rozkładów jazdy obejmie sieć autobusową. Ma być więcej pojazdów na najbardziej obleganych liniach, a śródmiejska "setka" wróci po długiej przerwie na swoją stałą trasę przez przystanek przy przychodni przy ul. Wałowej .

Pierwsza zmiana, która wejdzie w życie już w piątek (19 października), dotyczy linii 115. W oparciu o uwagi mieszkańców, wprowadzone zostaną dwa nowe ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak mamy pojechać na pętle Siedlce, jak przecież 156 w weekendy nie kursuje, a 174 ma częstotliwość raz na 30 minut, lub i dłużej
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co z tramwajem nr 2

Tramwaj nr 2 w godzinach porannego szczytu nie kursuje. Że kursuje tramwaj nr 4. Proszę zrobić przerwę między 9.00 a 11.00, a nie z samego rana. Tramwaje sa przepełnione. Jak ktoś nie korzysta z komunikacji miejskiej to myśli, że jest wszystko OK
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pseudo udogodnienia

Nic nie robia i siedzą na intratnych posadach ,danych przez budynia. Jeżdżą samochodami i w nosie mają mieszkańców Gdanska,jak mają dojechać do pracy czy szkoły. Mydlenie oczu przed wyborami.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hahah

No to teraz mi zaimponiles
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Idź do swojego sołtysa czy kto tam rządzi i domagaj się. Jaka kasa na komunikacjęw budżecie Pryszcza, taka oferta ZTM.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szkoda tylko ze w weekendy z pętli na Siedlcach nic nie na Ujescisko i na Jabloniowa bo 174 jeździ co poltora godziny to tak jakby w ogóle nie jezdzil
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

stadion komunikacja !

Jeśli wprowadzają takie ekstra zmiany w komunikacji to może puścili by jakiś tramwaj z pętli strzyża w stronę stadionu :) ! Dzielnica się rozwija pracuje tam mnóstwo ludzi, a nie ma bezpośredniego dojazdu :(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karczemki PKM

ponownie apeluję o utworzenie przystanku PKM Karczemki, lub jakiejkolwiek linii autobusowej łączącej centrum tej dzielnicy bezpośrednio z centrum Gdańska
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

dodatkowo w godzinach szczytu z kursowania co 15 min zrobiło się co 20 i wiecej....zmiana na dużo gorsze
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie będzie!

Każdy nowy jest wykorzystywany na maxa! Kto wytrzyma ten obóz pracy!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciężarna

Ok. Popieram. Ale w ciąży, z brzuchem nie pojade rowerem wiec jestem zmuszona na autobus. A jaka jest komunikacja w Gdansku wszyscy wiedzą. Cenowo też robi furorę ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy przesiatka

to taka siatka-kozak, najlepsza siatka wsród siatek? i gdzie ją mogę dostać?
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

bzdura. Kursów linii 4 jest dokładnie tyle samo ile było. Te kursy zostały zastepione linia 8. czyli wcale nic nie zostało poprawione w kwestii dojazdów z Przymorza. I to chyba Pan Zomkowski powienien wiedzieć skoro na tejh trasie jeżdzi. A co do 4. Polecam bieg przez tunel na dworcu który lada chwila zostanie zamkniety na czas remontu. Zreszta widac ile ludzi wysiada na Bramie Oliwskiej i czeka na cos jadącego dołem przez PKP.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zmiana rewelacyjna, z trasy Brzeźno-Dolne Miasto , które 3 robiła w 30 min, mój dojazd do pracy wydłuży i się do 60. Tramwaje przeładowane, w godzinach szczytu nie ma jak wsiąść. Co mi z autobusu na Stogi skoro z nich muszę zjechać na okolice Łąkowej? Śmiech na sali i totalne dno :-( byle nie na budynia bo sprzeda i zabetonuje wsztstko!!!!!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

straszna lipa

227 straszna lipa, za rzadko jeździ 184 i brak normalnego połączenia Piecki Migowo - Wrzeszcz. Bede to w kółko powtarzac.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

162 ma w 30 min dojechać z Wrzeszcza na Orunia z czego 6 min zajmuje mu przejazd przez Dmowskiego a później 10 min Lostowicka. Wg mnie można to uwzględnić w rozkładzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie w robocie a w pracy.Jak rozumiem prysznice są tam,gdzie jest robota fizyczna tam gdzie jest praca np urzędnicza prysznicow nie ma.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Gdańsk-Pruszcz Gd.

A trasa Gdańsk-Pruszcz Gd. w obie strony jak była tragiczna, zmieniona na gorsza to dalej ignorowana, mam czasem wrażenie, że władze i ZTM uważają, że za Orunią już nikt nie mieszka, a potem biadolą, że samochody jeżdżą. No strasznie dziwne, że lepiej jest samochodem niż autobusem, którego nie ma.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam nadzieję, że ten gościu poleci po wyborach razem z prezesem.

We wtorek wprowadzili nowy rozkład i przez te 4 dni rano 3x nie przyjechał tramwaj numer 3. Dobra zmiana. Oby więcej takich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3