Wybierz Barabasza i opowiedz nam potem, czy on umie jeździć na rowerze i czy w realu też taki przemadrzaly jak tu.
Aradash, czemu się nie zglosisz? Masz podobno tyle czasu.
Dorośnij? Widzisz Aradash, emocjonalnie nie dorastasz nawet do jeżdżenia z dziewczyną na rowerze. To za trudne dla ciebie. A może ty...? nie lubisz z dziewczętami?
tak, dorośnij...
albo załóż następny temat obrażający kogoś ;)
koniecznie wbij go na stronę tytułową forum, żeby ludzie kolejny raz pokazali gdzie Twoje miejsce pacynko
Iza jasno napisała, że szuka na rower koleżanki - ale Ty i gigant przecież nie rozumiecie co czytacie... a może... zaraz... 2x10 zmienił płeć?
większość Twoich obelżywych wpisów to klasyczna projekcja... Twoje wpisy się powtarzają ziomuś... podczas gdy moje odnoszą się personalnie do konkretnej osoby i jej zachowań, to już nudne czytać w kółko te same Twoje teksty... więc może Wy tak na zmianę ze sobą raz jeden raz drugi na 'tylnym siodełku' i czekasz aż ktoś odkryje tajemnice?! kyrie elejson! ;)
więcej Ci nie odpisze bo więcej do powiedzenia nic Ci nie mam
dobrze Marzka, żabciu, dobrze, entuzjazm ci się chwali,
ale (teraz skup się!) sprawdzaj też DATY postów, na które odpowiadasz!
niektórzy ludzie, którzy je napisali, dawno już tu nie zaglądają.
też bywali meteorytami, wpadali na chwilę, robili zamieszanie i znikli.
jeśli chcesz forum żywe 24/24h 365/365
polecam usenet
(dogooglaj)
Bikejoring to temat innego kolarza w sumie to fajną sprawa i nie przypominam sobie żebym widziałam cykliste z psem. Jak zobaczę to pewnie będzie Mazur. Pozdrawiam