Koleżanka pilnie poszukiwana:)

Temat dostępny też na forum: Kobieta Poznajmy się
Witajcie!

Szukam koleżanki z Gdyni Dąbrowy, Karwin, Fikakowa bądź okolic, z którą mogłabym od czasu do czasu spotkać się przy kawie, pobiegać, wybrać na zakupy :)

Mam 25 lat i niedawno przeprowadziłam się do Gdyni, mam tutaj niewielu znajomych, dlatego też chętnie zawrę nowe znajomości.

Anybody?:)

gg:1096599
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Koleżanka pilnie poszukiwana:)

napisz do mnie Kamila1833@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też pilnie szukam! Z ul Zamenhofa 10. Od biedy może być też z 8 albo 12. Bo dalej to nie idę:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

> Z ul Zamenhofa 10

Gdzie Cię Chłopie wywiało? Do Chyloni?
Z drugiej strony - fajny rejon. Komunikacja ok. Biedra pod nosem (podstawa bytu każdego Polaka!;), bar mleczny koło Biedry, a i do parku Kilońskiego, gdzie można wieczorkiem stadnie jaką flaszeczkę zrobić, rzut beretem ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ano tak mnie wiatry bałtyckie pokierowały;) Okolica nie powiem całkiem całkiem. Żeby jeszcze w TV był polsat i tvn to wręcz idealnie:D To następne ognisko w parku Kilońskiego. Będzie prawie jak w Regana;d

apple695@wp.pl

Podbijam! jestem z okolic cisowej, 27 lat, moje kumpele ugrzezly w zyciu rodzinnym:)
zostawiam specjalnie utworzony na te okazje adres;)
kolezankagdynia@gmail.com
piszcie!:)

Malenia odezwę się do Ciebie na maila, to może uda nam się któregoś dnia ustawić. Jeśli są tu jeszcze jakieś dziewczyny w okolicach 30-tki z okolic Chyloni, Cisowej lub Rumi to dajcie znać. Może umówimy się na jaki babki wieczorek przy piwku.

hejka.

ja jestem z cisowej i też chętnie poznam nowe osoby.

jestem 32latką

a kolega?

Ja też tydzień dopiero mieszkam na Karwinach, nie mam tu nikogo, chciałabym poznać jakieś mile towarzystwo na dłużej. Jestem Lena i mam 20 lat :) W razie 'w' kontakt lena_gorat@wp.pl :)

Napisz do mnie Kamila1833@wp.pl

Też mam 25 lat i również szukam koleżanki do wspólnego biegania czy jezdzenia na rowerze tylko,że ja mieszkam na Obłużu ale na kawę czy rower zawsze możemy się spotkać :)Moj mail : kama2289@wp.pl

A ja z Oksywia,to fajnie:)

Do Kamci !
przyznam, że jestem dla mnie "podejrzaną osobą". Wystarczy wpisać Twój mail na forum (nie tylko kobieta ale też towarzyski) i tam co post to jestes z innej dzielnicy Gdyni- a to z oksywai, a to z dąbrowy i jeszcze cisowa chyba sie pojawiałą. Albo jeszcze jedna bajka, że przyjechałaś niedawno do Gdyni (post z 2011 roku), gdzie dodam mamy 2014 rok i stosujesz tą samą śpiewkę. Kiedys napisałam do Ciebie to odezwałaś się- uwaga po 3 tygodniach !
Dziewczyno albo sie określ albo nie zawracaj głowy innych osobom, które naprawdę chcą kogoś poznać!

Dlaczego kogos tak oceniasz,jak nie znasz,nie zawsze mam czas zeby odczytac wiadomosc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I piszesz jakies bzdury,ze ja z innych dzielnic,poraszka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (4 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...