Koleżanki Pruszczanki :)

Jest tu kto?
Dużo nas?
Brzuchatki? czy już po rozpakowaniu?
Spacerujecie codzień, którędy chodzicie?
Lubicie lody z bitą śmietaną, czy bardziej wolicie koktajl z truskawkami? :)
Narzekacie na służbę zdrowia? Ja też :)
I co powiecie na wspólne wypędzanie zimy?

Nam też należy się jakiś wątek :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koleżanki Pruszczanki :)

Ja skonczylam wlasnie prace i jakos lenia zalapalam :) to chyba ta zmiana czasu :) Ide za godzinke polatac z moim psiurkiem :)pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej hej czy nikt tu juz nie zaglada? mi sie obiad robi, czekam na meza i zmykam na treningi, maly spi wiec mam free time , ale jakas taka rozleniwiona dzisiaj jestem, mialam prasowac bo sterta czeka ale nie moge sie zabrac, nienawidze tej czynnosci

uuu a dzisiaj lipa:( ale oddalismy malego dziadkom i ruszalmy na impreze:) tris jak sie trzymasz, ktory to tydzien?

oj jak pieknie:) wlasnie wrocilismy z meeeega dlugiego spaceru:) az chce sie zyc,

ania dar a czy obliczasz też zwrot vat za materiały budowlane?
jeśli tak to poproszę o cenę na maila beatapawel7@wp.pl

Ja oddalam pod koniec stycznia mam nadzieje ze juz nie bawem pieniazki zwroca :) Ale dzisiaj piekny dzionek az szkoda ze weekend ma byc taki paskudny mam nadzieje ze sie pomylili w prognozie:)

Ja dziś właśnie oddałam pita do skarbówki, w końcu, bo już tyle czasu tam chodzę, chodzę... i dojść nie mogłam, ale dziś się udało ;) I mam to już z głowy. Jutro biorę się za mycie okien ;)

np. u mnie w biurze nie ma większego znaczenia czy ktoś coś odlicza itp., jest po prostu stała stawka za jednego rocznego PITa.
Nie wiem, jak w innych biurach.

:) ok
w razie czego podaję również moje gg: 9080568
co do tego Pita- moze nie dojść, jak tak długo nie doszedł.
Ale zawsze można poprosić o duplikat :)

szkoda ,ze tu nie mozna edytowac....tak napisałam Ci powyzej jak wyglada sytuacja...chociaz nie wiem wlasciwie co wpływa na cene rozliczenia....oj, nie znam sie na tym:))

To chyba bede zainteresowana:)Tylko czekam jeszcze na moj pit z pracy- wyslali mi pocztą miesiac temu i jeszcze nie doszedł :/ i czekam,czekam....dam znac w przyszłym tygodniu:)

to moje gg 7003299 napisz ile wezmiesz,ok? ja jestem na urlopie wychowawczym-bezplatnym,tylko mąż pracuje...odliczamy internet i dziecko:)

hej dziewczyny,
ja mogę zrobić Wam PITa, mieszkam 2 km od Pruszcza jakby co, ale już robiłam jednej naszej forumce PITa i nawet się nie spotkałyśmy - wszystko udało się przekazać pocztą elektroniczną :) nie powiem, jest to niesamowicie wygodne :)
jakby któraś z Was była zainteresowana, podaję maila: nusiaczek@gmail.com

Ceny mam bardzo korzystne - w biurze rachunkowym płaci się zwykle ok. 100 zł, ja robię PITy za duuużo mniej.

podlaczam sie do pytania Dorotki:) ja czekam na klientke, troche pocwiczymy a potem uciekam do rodzicow do ogrodu zeby maly sie wykurowal:)

hej!

Za oknem piekna pogoda....zaraz uciekamy na plac zabaw:))
Choicaz powiem Wam,ze wczoraj zmarzłam jak nie wiem....kurcze...mały nie chcial wracac a ja stałam i sie trzęsłam:)

Zdrówka dla chorych maluchów!

dziewczyny przy okazji mam pytanko:

musimy sie rozliczyc z mężem i pomyslałam, ze skoro tu juz mieszkamy to załatwimy sprawe tu....znacie kogos lub polecacie osobe ktora nas rozliczy??? ksiegowa,biuro rachunkowe...
i moze przy okazji wiecie ile teraz sobie zyczą za rozliczenie małzenstwa?

pozdrawiam! miłego dniaaaaa:)))

a moj sie obudzil z mdega katarkiem:( jednak zdradliwa ta wiosna zz

Dzisiaj taki piekny dzien ma byc wiec sie z moim malym na plac zabaw wybierzemy :)

Serdecznie witamy :)
stawiasz powitalną kawę :))))
może być w rozszerzeniu jpg :)

To ja też się zapisuję ;) Mieszkamy tu od listopada, na ulicy miłosza (niedaleko kasprowicza). Jeszcze na place zabaw nie chodzimy, ale cieszymy się na wiosnę :)

acha dziekuje

nie mam pojęcia ile...-ale coś kojarzę -że wykupuje się miejsce na miesiąc (nie chcę wprowadzac w błąd ale kosztowało chyba w przedziale 100-300 zl) + za wjazd auta-ale to juz w niedzielę-jak się wjeżdża na giełdę...(chyba w granicach 10-30 zl)

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (19 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...