Koleżanki Pruszczanki :)

Jest tu kto?
Dużo nas?
Brzuchatki? czy już po rozpakowaniu?
Spacerujecie codzień, którędy chodzicie?
Lubicie lody z bitą śmietaną, czy bardziej wolicie koktajl z truskawkami? :)
Narzekacie na służbę zdrowia? Ja też :)
I co powiecie na wspólne wypędzanie zimy?

Nam też należy się jakiś wątek :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koleżanki Pruszczanki :)

dziewczyny,
z innej beczki- orientujecie się może, w jakich godzinach otwarte jest laboratorium w przychodni na Grunwladzkiej?
Muszę zrobić badania, a bardzo nie lubię wstawać skoro świt :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja sie pisze na te kawki na lawce:P kazda zobowiazuje sie do kupienia takiego kubka termosu:)

Hej! W końcu ktoś z tej strony Pruszcza!
Mieszkam nieopodal Mickiewicza!
A Wasz plac zabaw znam doskonale!

No chyba, ze na placu zabaw...dzieci będą sie bawiły a my na ławeczkach-kawka z termosu...hihi;-)
Tez juz czekam az bede mogła chodzić z małym na plac zabaw i sobie posiedziec,moze pogadac o pierdołkach z jakąś mamą:))

a gdzie to osiedle Mickiewiecza?? a zobacze sobie sobie na mapke;-)

A mozę jest ktoś z osiedla Mickiewicza? tu jest fajny plac zabaw tylko narazie w błotku i śniegu:(

hmm sie tak zastanawiam moze poprosyu robic spotkanka w naszych domach bo niestety nie ma takich miejsc w Pruszczu zeby mozna bylo sie napic kawki a dzieci mogly sie pobawic

Swoją drogą szkoda, że nie ma w Pruszczu ( a może jest?) takiego miejsca gdzie dzieci mogłyby się pobawić a mamusie napić kawki. No cóż byle do wiosny:-)

hejka :) ja też jestem z pruszcza. os. cyprysowe niedaleko tesco i biedronki :) mam roczną córcie :) wiec troche nas jest :)

Hej, ja też jestem z Pruszcza, mieszkam przy Kaspowicza, mam dwuletnią córcię i też nie mogę doczekać się spacerków. Co prawda pracuję ale zostają popołudnia i wieczorki:-)

Witajcie kobietki a co tu dzisiaj tak cichutko widze pewnie wszystkie dzisiaj na spacerkach taka ladna pogoda byla :)

aaaaaaaaa to juz wiem:)

heheh a gdzie fitness bingo to ja wiem bo sama tam jais czas temu chodzilam teraz kozystam co jakis czas z ich sauny bo tam mam najbizej :) Zeby ci bardziej naswietlic miejsce gdzie jest plac zabaw duzy to Gałczyńskiego to głowna ulica na ktorej sie znajduje np poczta, akademia paznokcia, siec 34, zoologiczny, bank :)

w ten sam dzien jak przyjdziesz to masz wizyte tylko bilanse i szczepienia robione sa w wyznaczone dni tygodnia

ja mieszkam w poblizu silowni bingo, niedaleko ronda przy wiadukcie, ale bardziej w strone gieldy, a dlugo sie czeka na wizyte czy bez problemu umawiaja?

No ja z wlasnego doswiadczenia nie polecam tej przychodni na osiedlu wschod jezdze do miasta do tej przy biedronce i tam chodzimy do Michała Trebacza mlody ma podejscie do dzieci mozna z nim pogadac :) Nie faszeruje bez potrzeby antybiotykami.

A ty mieszkasz gdzies w pobliżu Partnera ??

a wlasnie , do ktorej przychodni ma zapisac synka, musze zrobic bilans dwulatkai zaszczepic go, szukam jakiesgos pediatry konkretnego

hehehe dalej nie wiem:)

znam tylko faktorie, a tak to jestem zielona, teraz kiedy mam auto popsute to nawet nie wiem jakim autobusem dojechac do centrum pruszcza

to jest kolo przychodnii Familia :)przy Korzeniowskiego

Inne tematy z forum

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (97 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...