Kolonoskopia Swissmed

Mam do wykonania zabieg kolonoskopii w szpitalu Swissmed w Gdańsku. Prawdopodobnie zdecyduje sie na zabieg bez narkoza le z głupim Jasiem. Czy ktokolwiek miał w ten sposób przeprowadzane to badanie? Jakie wrażenia? Czy to cokolwiek zmienia czy dac spocie spokój i robić na żywca? A moze ktos robił to badanie właśnie w szpitalu Swissmed.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kolonoskopia Swissmed

Ostatnio ten temat był dość aktywny, poczytaj
http://forum.trojmiasto.pl/kolonoskopia-t413340,1,50.html

Miałam robioną kolonoskopię w swissmed pod narkozą więc nie wiem jak jest w innym znieczuleniu ale szczerze odradzam dalsze leczenie tam. Skierowani są na kasę a pacjent im więcej badań robi tym lepszy. Na szczęście po wielu poszukiwaniach pomocy trafiłam na dr Korth-Piotrowską, która jest specjalistą w każdym calu i zna się na rzeczy! Polecam!!!

Nata

polecam kolonoskopię bez znieczulenia w etremedzie. Znieczulenie to normalne naciąganie na niepotrzebny wydatek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ile kosztuje kolonoskopia ze znueczuleniem w Swissmedzie?

Pytałam Przychodni na Kilińskiego we Wrzeszczu i tam np mają 320 za kolonoskopię i 290 za znieczulenie przez anestezjologa.

Każdy odczuwa to badanie inaczej. Ja miałam robione bez znieczulenia i to było przeżycie chyba gorsze od porodu, a babka która ze mną czekała na badanie miała już wcześniej robione i mówiła, że ją nie bolało wcale. Ale to się wie po fakcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można przypuszczać wcześniej. Jeśli ktoś miał poprzednio operacje w jamie brzusznej, najprawdopodobniej ma też zrosty i wówczas występuje bardzo duży ból. Stąd wcześniej są nawet pytania lekarza.

Inne tematy z forum

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...

Implanty zębów (61 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Gadżety erotyczne dla kobiet (6 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...