Kominiarz???

Witam, czy może ktoś polecić jakiegoś Kominiarza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

509 209 956 ja z tego korzystałem

Re: Kominiarz???

SZ. P. Pawlak z Wejherowa, nie pamiętam numeru, ale w internecie znalazłem tylko jednego z W-wa z takim nazwiskiem:695 251 716. Parę rzeczy u nas robił - polecam, to chyba on

Re: Kominiarz???

Ja nie polecam umawia się że oddzwoni a potem nie dzwoni. Na początku przyjeżdżał a potem już był problem. Raz nie doczytał dobrze kominu i się zatkało. Kilka razy do niego dzwonie i mówi że oddzwoni a potem nie odbiera. mało to poważne.

Artur PIEPER 608065314 - super współpraca, zawsze oddzwoni, poradzi, jeżeli wykonuje prace zlecone to na czas i porządnie. Cenowo przystępny. Odtykał mi zatkany komin (zapadły się wkłady), a po jakimś czasie wykonywał dwa wkłady 10m pod gaz. Szybko i solidnie. Niestety zawsze ma duże obłożenie, wiec trzeba się umawiać dużo wcześniej

Inne tematy z forum

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...