Piotr - ocena (1) Miałem problem z kominkiem dym,brak ciągu,generalnie nie działał ,telefon do... Piotr Jan Kaczmarek - ocena (1) dziękuję, pan Jan super. Zgodnie z ustaleniami i w ustalonych terminach.... Jan Kaczmarek Władysław Sidorko - ocena (1) Usługa polegała na: wymianie pękniętej szyby (narożna) w kominku, wymianie... Władysław Sidorko
Radoslaw - ocena (1) Polecam pana Janka w 100%. Fachowiec, ekspert, bardzo mily czlowiek i kocha... Radoslaw Ewa - ocena (1) Pan Jan jest bardzo sympatycznym człowiekiem i fachowcem. Praca wykonana... Ewa Ania i Andrzej - ocena (1) Pełen profesjonalizm, dbanie o szczegóły, dokładność. Szybkość realizacji,... Ania i Andrzej A&A - ocena (1) Pełen profesjonalizm, dbanie o szczegóły, dokładność. Jesteśmy w 100%... A&A Inwestor - opinia (1) Bardzo profesjonalna, miła, fachowa obsługa i doradztwo pod kątem możliwych... Inwestor Aleksandra - opinia (1) Świetna i szybka i pomoc w remoncie kominka. Pan Jan wykonał pracę solidnie,... Aleksandra Krystyna Musiał - opinia (1) Usługa wymiany wkładu kominkowego wykonana zgodnie z kosztorysem i... Krystyna Musiał Olga - opinia (1) Profesjonalne doradztwo przy zakupie wkładu kominkowego. Czuliśmy się dobrze... Olga Marta - opinia (1) Mamy nadzieję, że nasz kominek kupiony tutaj będzie nam służył przez lata :)... Marta Andrzej - opinia (1) W swoim starym domu mieliśmy kominek marki Jotul i w nowym ponownie... Andrzej Krzysztof - opinia (1) Jeszcze przed świętami udało mi się u nich kupić grill Broil King Baron 490.... Krzysztof Alicja - opinia (1) Tutaj znaleźliśmy swój wymarzony kominek. Kupiony od razu z montażem.... Alicja Mateusz - opinia (1) Duży wybór kominków, a także grilli gazowych Broil King. Można wyposażyć więc... Mateusz KK - opinia (1) Ponownie skorzystałam z usług Pana Jana i ponownie muszę stwierdzić, że to... KK Katarzyna - opinia (1) U Pana Janka zamówiliśmy piec wolnostojący, doradził, zamontował i działa... Katarzyna Irena - opinia (1) Z usług Pana Janka skorzystalam na podstawie opinii zamieszczonych w... Irena Adam - opinia (1) Serwis kominka wykonany fachowo, kompleksowo i z pełną rzetelnością. Adam