Kompetencja przede wszystkim

..... Tak kompetentnej obsługi jak w Rowersach to ze świecą szukać. Nie dość, że potrafią nawet kompletnemu laikowi doradzić wybór pierwszego poważniejszego sprzętu, to jeszcze czynią to z takim urokiem i profesjonalizmem, że uznaję ich za wzór podejścia do klienta i fachowości.
Po dokładnym wysłuchaniu preferencji klienta, potrafią przyznać, że danej osobie bardziej opłaci się tani rower, gdyż mają na uwadze przede wszystkim dobro kupującego. I to procentuje, gdyż za każdym razem, gdy wpadam do Rowersów, praca na serwisie wre, a i na sklepie kolejki są całkiem spore. Zresztą... liczba pozytywnych komentarzy świadczy o ich klasie. Dlatego jeśli kolega poniżej wolałby być naciągany na nieopłacalny serwis i zostać wydojony z kasy to chyba z nim a nie z ekipą Rowersów(którzy są pozytywnymi rowerowymi zapaleńcami) jest coś nie w porządku.
Dziw bierze, gdy czyta się takie bzdury..
Rowersów polecam wszystkim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kompetencja przede wszystkim

To fascynujące jak po moim negatywnym wpisie ożywili się wszyscy znajomi i przyjaciele królika....

To co opisałem - zdarzyło się i zalewanie mojego posta pochlebstwami od przyjaciół niczego nie zmienia. Pogłębia jedynie moje obrzydzenie wobec firmy. Fe!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2