W związku z tym, że poprzedniej opinii nie ukończyłem, ze względu na ograniczenia techniczne, pragnę dodać, że w jakikolwiek sposób nie jestem powiązany ani rodzinnie ani w inny sposób z Zarządcą ZBMiSka. To co napisałem w nagłówku i w poprzedniej opinii, i tak nie oddaje mojej bardzo pozytywnej opinii o naszym Zarządcy, są to bardzo kompetentne i przemiłe Panie, dzięki którym nasza Wspólnota "wypiękniała", a ile było pracy i trudności do pokonania to tylko One wiedzą. Nasza Wspólnota ma tylko 6-ć mieszkań, z czego tylko 3-y są własnością, a 3-y Gminne (komunalne) i to jest problem w koordynowaniu i współfinansowaniu inwestycji, ale dzięki ogromnemu zaangażowaniu wszystkich pracowników ZBM udaje się wszystkie inwestycje pomyślnie doprowadzić do końca. Przez te parę lat nie zdarzyło się nigdy aby nasza Wspólnota nie otrzymała pomocy, jak również Zarządca od chwili powstania Wspólnoty nie podniósł swojego wynagrodzenia. Atmosfera w Biurze Zarządcy, dla mnie jako klienta jest wspaniała, wręcz czuję się jak w Domu. Ekipy remontowo-budowlane oraz nadzór nad ich pracami są na najwyższym poziomie (fachowo, szybko i tanio). Pozdrowienia Tadeusz Heese