Polecam! (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług tej firmy i za każdym razem byłam bardzo... klient przeprowadzka (1) witam chcialem powiedziec ze nie wierzylem ze przeprowadzka moze tak szybko... piotr zaopatrzenie statkow w prowiant (1) dostepne terminy, winda zaladowcza chlopaki szybko sie uwineli. bardzo... marcin
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) wczoraj wsiadlem do Dajan Taxi na samym poczatku dostalem rabat, zostalem... kamyczek BEZNADZIEJNA PORAŻKA (1) Przesyłka została nadana 12-03-2009 miałem ją otrzymać następnego dnia... odbiorca TO SĄ PROFESJONALIŚCI (1) JAK POWIERZAM IM TOWAR ŚPIE SPOKOJNIE ANETA UPS niezły b....... siostry tam macie!!! (1) cd..po zapytaniu i sprawdzeniu monitoringu: RADOM, PL 03.03.2009 19:49... MrMokos UPS niezły b....... siostry tam macie!!! (1) Napewno będę odradzał wszystkim z korzystania z tego kuriera. Wszystko było... MrMokos Solidny Partner (1) Korzystam z usług Błyskawicy od dłuższego czasu. Wysyłam różne nietypowe... Cezary totalna porażka (1) Okazuje się, że jak już UPS ma przesyłkę w swoich rękach, to odzyskanie jej... joorgen Świetna współpraca (1) Gorąco polecam wszystkim przewoźnikom, szybka, miła i sprawna obsługa, oraz... Mieciu Bardzo solidna firma POLECEM!!!!!!! (1) Firma bardzo szybko uporala sie z dostarczeniem przesylki.Mysle ze jakosc... Michal Tak powinno byc wszedzie (1) Taxowkarze z w/w Firmy powinni byc wzorem dla swoich kolegow z innych miast.... asia super przewożnik (1) super przewożnik UCZESTNIK Dobry pomysł (1) Dobra lokalizacja parkingu. Po wcześniejszym uzgodnieniu transport na... Sławek kpina (1) to jest kpina co robią te panie które tam pracuję ja od 6 rano prubuje sie... grzegorz kasia - opinia (1) gorąco polecam. jechałam na lotnisko - w porównaniu z innymi firmami dość... kasia dobra firma (1) Dobra firma. Szybka obsługa. Stawki niewiele wyższe od innych agencji a firma... Boniek Pętla Sokółka (1) Diękujemy za nowootwartą pętlę Sokółka-Chwarzno.Problem jednak polega na... Iwona Rudzińska pierwsza klasa (1) Polecam innym,jestesmy barzdo zadowoleni z uslugi,bylismy na czas na lotnisku... robak