Koncert Aire Flamenco

Temat dostępny też na forum: Koncert Aire Flamenco

Aire Flamenco to zespół artystów z Lublina, Bydgoszczy, Warszawy i Limy (Peru). W roku 2004 połączeni wspólną pasją kultury południowej Hiszpanii rozpoczęli koncertowanie i wspólnie pojawiają się na wielu scenach w Polsce i za granicą. Przedstawiają na wysokim poziomie taniec, muzykę i śpiew flamenco. Zespół łączy profesjonalizm z tradycją i zabawą. Przedstawiając dwa podstawowe nurty ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Pięknie Was ktoś opisał!
Ja byłam na trzech albo czterech takich koncertach i wszystko potwierdzam! Klimat jest rzeczywiście niesamowity... Muzyka raz wzrusza a raz sprawia, że chce się żyć...
Serdecznie polecam!

Zaproszenie

Może ktoś wybrałby się ze mną na ten koncert?:)Fajnie byloby spędzić sobotni wieczór z kimś kto podobnie jak ja lubi poludniową muzykę, umie odczytać emocje jej towarzyszące a czasem i oddać ten gorący temperament w tańcu. A w niedzielę może koncert Lury???:)

zapraszam

ja raczej napewno będę na tym koncercie

ziomala brawo

działaj,moze żone w ramach promocji wysle:-)

Inne tematy z forum

29. Festiwal Jazz Jantar / wiosna (3 odpowiedzi)

Marcowa odsłona 29. Festiwalu Jazz Jantar to z jednej strony znane nazwiska, z drugiej nowe...

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (10 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

Wiosenna edycja RestaurantWeek® 2026 (6 odpowiedzi)

RestaurantWeek® wraca w wiosennej odsłonie "Foodie Season - #GoFoodies!" - sezonie dla...