Koncert Gentleman! & Helicobacter

Temat dostępny też na forum: Koncert Gentleman! & Helicobacter
Zespół „Gentleman!” powstał w 2003 roku w Gdańsku, pierwsze próby odbywając w słynnym „Burdlu”. Pierwotny skład zespołu to Czarek Sternicki – gitara, Piotr Malach – gitara, Jacek „Jason” Tracz – perkusja oraz Adam „Janos” Osik – bas. Po odejściu Czarka, w maju 2007 roku do zespołu dołączyli Michał Toś – wokal oraz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no i dobrze

1 liga w trójmieście.

się zgadzam

chyba najfajniej grające kapele w 3mieście

beka

liczy się beka.

to 3 liga

3 liga w trójmieście. Pierwsza to Ćma, Radio Bagdad, Pawilon

tor, co kto lubi ;)

kto?

kto cię tak oszukał tor...pomścimy.

ligi

Radio , Pawilon to tez pierwsza liga włączyłbym w to jeszcze Saluminesie no i Helicobcater z Gentlemanem! Ćma???? rymuje sie z buahahaha

Walker.. prawie zgodze się z tobą. To co wymieniłeś jak najbardziej 1 liga. A Ćma też fajna, tylko to poprostu inniejsza muzyka, niż ta, którą będziemy mogli usłyszeć w aqwarium. Wszystko kwestią gustu.

gusta i guściki

o gustach się nie dyskutuje, albo się go ma albo nie.

właśnie dyskutujesz o gustach :D

co to?

Co to za pierwsza liga z fałszującym wokalistą, który zresztą został za to wyrzucony z saluminesji?:) mówię o gentelmanie, mega odtwórcze granie, teraz każdy tylko słucha mogwajów myslowiców. Już bardziej Helicobacter ale to raczej średniacy. A 3 kapele które wymieniłem grają oryginalną muzykę i robią to profesjonalnie, no i na koncertach nie da sie nudzić.

jeszcze

dodałbym jeszcze Pose, tylko rzadko grają. I moim zdaniem trzeba dyskutować i dawać argumenty, a nie powtarzać głupie powiedzenie o gustach.

tor.. chyba czujesz sie osamotniony. Znajdź sobie jakąć pociechę zyciową w postaci papugi, co chciała by z tobą gadać.

to fakt

no trochę fałszuje, ale sie pewnie podszkoli i sie wyrobi - graja krotko przeciez

hmmm

Nie chciałem sie włączać, ale ... :) Tor.. to jest tak, że każdy ma swoje upodobania. Ja powiem, że mi się podoba to, a ty tamto. I nie chce byś mi to udawadniał, ani ja tobie nie muszę bo po co. Każdy lubi co chce - nie chcesz, nie słuchaj. Jesli chodzi o wokal. Tu wiele ma wspólnego jak wokalista na danym koncercie się słyszy. Np Ucho.. każdy, kto był więcej niż 2-3 razy wie, że lecą sobie w kulki z nagłośnieniem, a tym samym muzycy często (widziałem) zamiast grać, migowym pokazują, że coś nie tak. Przykładem na to jeden z ostatnich koncertów Kazika, gdzie kompletnie nie było go słychac, a odsłuchy tez szwankowały. Z drugiej strony oczywiście - warsztat wokalny. Mam nadzieje, że z doświadczeniem koncertowym będzie coraz lepiej. Ale trzeba też pamiętać, że to są koncerty, więc jak coś fałsznie tzn muza na żywca :) ///mam nadzieje ze to tak na zgode.

helicobacter średniacy???

Helicobacter to czad na maxa.Porównaj ich z czymś a stawiam duże piwko.A pawilon?Już jest jedno Pogodno.Ćma? jak ktoś napisał rymuje się z buachacha.Radio Bagdad? studenckie granie, bez polotu i świerzości.Ale to tylko moje zdanie, jednego człowieka.Jeden woli pomarańcze a drugi jak mu nogi walą.

ami

A mi się Ćma najbardziej z wymienionych podoba, za pomysł, oryginalność, jazzowe brzmienie i energię. Bo określenie buehhaa nie mówi raczej za wiele:) no ale to forum o koncercie gentelmenów i bakterów!:) są ok, ale bez fajerwerków. Pozdrawiam

vibra-tor

tor chłopaku wyluzuj. Wszystko już było, każdy zespół bierze coś z innego. Tak długo jednak jak grasz to co lubisz a nie to co jest modne, to jest ok. Oba zespoły słyszałem, oba grają różną muzykę. Ja uważam że w swojej grupie tj, muzyki alternatywnej, są w 3mieście najlepsze. Ale z tą Ćmą to przesadziłeś ...

tort

Tor jestem z Tobą! Racja, nie wiem co to za głupota że muzyka alternatywna to u nas muszą być myslowicowe popłóczyny i wszyscy się na to nabierają.

jooooooooooo

jak Helicobakterie wypieprzą wokaliste bedzie z****iście, ten koleś jest tragiczny,

Keny, a słuchałes Gentleman! ? Gdzie ty tam masz myslovice?

wokalista

wokalista jest ok, nie plagiatuje nikogo jak poprzedni wokal.Może się podobać lub nie.... aże czasem robi boki to trudno, to tylko koncert.

ej koleś

Ej wulgarny a twoją starą widziałem wczoraj jak prała w rzece.

chyba nie na temat

Chyba nie trafiłeś z postem grzeczny.....?Jesteś sparaliżowany czy co?

Helicobacter :-(

Jak w Helicobacterze śpiewał Szymek to sie działo na scenie, były jaja przynajmniej i wokalista miał głos z*******y a ten nowy Miś Kuleczka niestety nie potrafi śpiewać

szymek jo?

Może i gorzej śpiewa ale jest ok, a ten pseudo żydek goldberg to ściemniacz i gwiazdorek

Wątrobianka

Ale się zółć leje. Weźcie wy się wszyscy w garść!

sodoma gomora

ostatnio makak w antyradiu puszczal kawalek helikobactera, cos o księdzu i sodomie heheheh

sodoma gomora

ostatnio makak w antyradiu puszczal kawalek helikobactera, cos o księdzu i sodomie heheheh

polska

jak to w polsce, zamiast się cieszyć że coś gra to się kłócą, co za banda p****ów

Woklalista

Wokalista helicobacter jest super, nie rozumiem czemu każdy go atakuje...

Woklalista

Wokalista helicobacter jest super, nie rozumiem czemu każdy go atakuje...

Inne tematy z forum

Single: Sylwester dla singli w Galerii Metropolia (5 odpowiedzi)

Szukasz niezapomnianej zabawy na Sylwestra 2025 tylko dla singli? Dołącz do największej imprezy...

Tribute to Phil Collins - In the Air Tonight! (4 odpowiedzi)

Są melodie, które rozbrzmiewają w radiu, a po chwili znikają z pamięci. I są takie, które raz...

Craft Beer Fiesta winter edition 26' (26 odpowiedzi)

6-7.02.2026 zapraszamy na najgorętszą i najbardziej wyluzowaną zimową piwną imprezę w Polsce!...