Koncert Gwiazd

Temat dostępny też na forum: Koncert Gwiazd
Widownia przy budynku Filharmonii na OłowianceKONCERT GWIAZD!20.00Bielizna21.00STACHURSKYPokaz sztucznych ogniStachursky to największa gwiazda rodzimej sceny pop - dance. Jego piosenki nie schodzą z list przebojów. Zaskakuje swoich fanów nowoczesnym obliczem polskiej muzyki komercyjnej. Każda płyta to ogromna dawka przebojowej muzyki z ogromnym bagażem przeżyć emocjonalnych.Talent odziedziczył ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

GWIAZDY

JARMARK śW.DOMINIKA JEST POPROSTU FANTASTYCZNY.LUDZIE ODWIEDAńSKZAJCIE GD

jarmarkteś słodki

Pozdrowienia dla uczestników jarmarku. Roger jes

sąsiadka

roger jestes fantastyczny i taki pozostan

ble

jak co roku organizotorzy szaleją z doborem gwiazd - nie ma to jak posłuchac stachurskiegbo na ołowiance hahahaha

może by tak coś innego wkoncu stachu już tyle razy występowa w gda że już się rzy*** chce

jour

nienawidze jarmarku, nie da sie przejsc przez miasto, pieprzeni turysci nie zdaja sobie sprawy, ze niektorzy spiesza sie do pracy ;/

i znow sie zacznie....

tragedia...

tragedia z tym jarmarkiem mega lipa co roku to samo ......i nie ma tam zadnych gwiazd wiec po co te bzdury piszecie wymyslcie cos innego !!!!!!!!!!!!

a ja cały rok czekam na jarmark

to fajna sprawa taki jarmark ale tylko fllu-mark tj podwale grodzkie
(chociaż i tu ostatnio pełno handlarzy z podrabianymi "antykami" )zostawcie podwale dla babć i dziadków którzy w swoich szafach maja jeszcze prawdziwe cudeńka

super

ciesze sie ze zaczyna sie jarmark.lubie sobie pochodzic

super

napewno się zjawie z Barcina

Galeon Lew

Zapraszam na pokład

Dla mnie to...

Osobista tragedia. I jak ja rikszą przejade z turystami. Będzie, dym, dym i boruta. Czy włodarze miasta nie wiedzą że inni pracują i nie mają nic wspólnego z jarmarkiem kitu i badziewia.

extra

bardzo lubię jarmark jestem z mężem co roku -Elbląg pozdrawia

porażka

wstyd mi za nasze miasto! Stachursky?!?!?!?! Lipa a nie koncert gwiazd!!!!!!!!!! wstyd!

porażka

co tydzien Stachurski dajcie żyć.To nie ma już kogo zapraszać???!!!!!!! PORAŻKA!!!!!!!!!!

tragedia

Cała gdańska Gildia zostaje zamknięta i wszyscy przenoszą się z tym badziewiem na Jarmark tylko tyle że ceny podnoszą!!tragedia i tyle

!!!???

Niby coś fajnego w tym Jarmarku,ale zdecydowanie mógłby być ograniczony do wyrobów ludowych,artystycznych,rzemieslniczych,jubilerskich bez TYCH CHINSKICH SZMAT!!!

fajerwerki

wszystko okey tylko szkoda kasy na tak wystawne fajerwerki na otwarcie i na zamkniecie . po drugie zatrzymujące się samochody , strach patrzeć.

majtki i góralskie kapcie

czy naprawde trzeba organizować aż taką fetę aby wystawić w najładniejszych miejscach miasta gatki z Chin i inną tandetę. A łączenie tego pokazu wszelkiego badziewia i drobnomieszczaństwa z wielowiekową tradycją jest działaniem zdecydowanie na wyrost i dowodem wielkiego zadęcia władz miasta

syf

tradycyjnie jak co roku zamiast zaprosic jakis fajny zespół to zawsze jakies gówno gra

rozpacz

ile razy mozna słuchać Stachurskyego????!! ble ... Nie ma juz prawdziwych gwiazd ??? Dajcie spokój ... zaproście wreszcie naprawdę jakas gwiazde, ciagle tylko Stachursky i Doda. Poprostu szok....Czy Gdańsk jest zbiorowiskiem resztek?? i wymiocin ??....

szkoda,że nie np.

Perfekt symfonicznie,Zakopower....albo coś w podobnym stylu...Stachursky...kto go slucha..?

MASAKRA.!

Stachursky.?! Wstyd mi ze mieszkam w takim zasyfionym mieście co to nie mogą żadnej pożądnej 'dwiazdy' zaprosić.!! TRAGEDIA.!

nie kulturalni

wstyd wam za Gdańsk a mi wstyd za was ludzie ogarnijcie sie po co piszecie ze stachursky to syf? jak wam cos nie pasi to nie idzcie a nie piszecie głupoty zastanowcie sie troche

żal

stachurskyiego słucha moja prababcia, w Gdańsku choć raz mogłoby być coś lepszego..

gwiazda

Ze Stachurskiego to taka gwiazda, jak z koziej dupy Riesen tasche.

hehe

co okazja to rzeczywiscie albo stachurski albo co tam innego, Peje by zaprosili albo cos w tym stylu hehe w tym roku to na scenie muzycznej tez sie nie popisali, pozdrawiam :)

ale kibel

Stachurski powinien raczej na biesiadach występować a nie na corocznym jarmarku...:(

żal

wstyd naprwawde ze ciagle jakis biesiady sa a nie porzadne gwiazdy

BIELIZNA

A czemu nikt nie wspomina o Bieliźnie??? To dopiero muzyka!

zastanówcie się ;//

młoda ma rację .
ja się wam coś nie podoba to nie idźcie . . .
albo zorganizujcie sobie własny kocert . ciekawe kogo zaprosicie . ?
pewnie jakiś zespół którego nikt nie zna ; // .

tak żałowatych ludzi jak wy to jeszcze nigdy nie widziałam ; //

Think 4 a sec.

Racja. Myślicie że na jarmark przyłażą ludzie od 16 do 23 lat? Że ATB zaproszą albo Linkin Park? To ma być impreza dla wszystkich Gdańszczan i nie tylko. Jak się nie podoba to na BeachParty do Gdyni. Pozatym jak się człowiek pożądnie spije to mu akurat Stachursky nie przeszkadza :P

same czuby prawie sie wypowiadaja

...a co do czego to sami sie tam znajda!!!!!!!i beda sie doooobrze bawic!!!!!!!!!

weselnie

Typowe granie do kotleta, jak na weselu..

Gwiazdy!??

Bezguscie, szmira i papka.
Ale ciemny lud to kupi!

FESTIWAL ROCKOWY!!!!

POTRZEBNY DLA TAK DUŻEGO MIASTA MIEJSCE PRZY BRAMIE OLIWSKIEJ JUŻ JEST!

nikt nie mowi o ATB... ale jakis czas temu byl np perfect bylo kombii tego typu zespoły powinny grać na jarmarku

Glupole !

Ludzie weźcie się opanujcie co wy mówicie.. Jakie biesiady.. Pewnie większość z was to osoby poniżej 17 roku życia.. Którzy tylko słuchają muzyki typu... umcumcumc damdamdam.. same bassy nic innego.
a co Do "mpo" Czy STACHURSKY nie jest gwiazdą? Dla ciebie gwiazdy to z pewnością Tokio Hotel Albo inne zagraniczne "ścierwa" (nie wszystkie ale większość)

to ma być JARMARK?

co to ta ''Bielizna'' co juz wszystkie fajne nazwy są zajęte??
Tragedia tej BIELIZNY wogóle nie znam a za STACHURSKIM nie przepadam pozatym to impreza na skale europejską a NIE CIOCI IMIENINY co roku jest GORZEJ za ROK będzie może MABDARYNA? TRAGEDIA

yeAh.

Ale Macie Problem. . . Nie Podoba Wam Sięę CoŚ to Wgl nie Przychodźcie. . . ; / Zgadzam Sięę w 100 % z Ella. ; )

Ja Ide Bo Na Stachurskim Daa Sięę NieŹle Wybawic:D yeAh ;]

JD-2008

Bielizna jest OK. To najlepsze co dziś będzie. Stachrsky to żadna dla mnie atrakcja ale niech sobie pogra...:) Ludzie i tak będą już nawaleni, bo cały ten jarmark do tego się tylko sprowadza. Cała impreza jak co roku organizowana jest, że tak powiem na pałę. Zresztą jak wiekszośc przedsięwzięć w Gdańsku. Najtrwalsza jest prowizorka. Pozdrowienia dla Prezydenta Pawła! Mieszkaniec Głównego Miasta. Chary:)

No i o to chodzi :D

Poprostu niektórzy są tak pesymistycznie nastawieni. Jeżeli komuś się nie podoba to niech siedzi w domu i zamula. Takie koncerty są najlepsze, dla mnie to nawet może grać Mazowsze i tak będę się dobrze bawił bo dobry humor to sukces na tym jarmarku a smutasy: Wypier...

Chłam

NO to chyba właśnie młodzi ludzie są przyszłością , ta? Więc niech nie sprowadzają jakiegoś chłamu. Zgadzam się z: Kendra, TSA ROCK, Dominikiem itd.

jarek

w dupie z tym szajsem .takie wielkie miasto ,tyle lat tradycij jarmarku sw.dominika .a ty taki zawod

Sam jestes chłam!!! Stachursky to porządny artysta! milony go uwielobiasją!!!!

Ale obciach, jak festiwal w Opolu:D

Przyjdę tylko na fajerwerki na 12, to jedyna atrakcja:)

fajerwerki

o północy będą fajerwerki ?

Nareszcie porzadna kapela, tylko

Stachurski powinien byc suportem bo to Bielizna rozkreci impreze. Nie ma to jak porzadny trojmiejski band.
pozdrowka dla Jarka Janiszewskiego i kapeli

siara !!!

...jakie gwiazdy , może jakieś na niebie zobacze , albo w tlumie ludzi wypatrzę...kto tego słucha ???Jedni po przejściach , drugi pewnie w promocji za 2 tysie będzie jęczał ...siara !!!

stachursky buhaha

BUHHAHAA

Stachurski to klapa,wypromowany przez media.Zerknijcie na opinie pełno negatywów.Jest dużo fajniejszych wykonawców.

stachurski

lepiej on niż Doda

cioci imieniny?

chyba cioci Ani - najważniejsze imię w Polsce!

a ty Kendra - dziecino poucz sie

troche historii polskiego rocka i trojmiejskiej sceny alternatywnej
(a tragedia to jest wtedy jak sie dzieje ludziom krzywda)

ale z większości z was marudy

Jarmark wam się nie podoba, turyści są źli, muza nie taka, wszystko nie tak... To sami coś lepszego zorganizujcie.

Ja też nie tylko mieszkam blisko jarmarku, ale jeszcze do pracy tamtędy chodzę - i co z tego? 3 tygodnie można się przemęczyć, a promocja dla miasta i zyski są.

venom

Jeżeli twoim zdaniem muzyka alternatywna ma promować Gdańsk na skale europejską to chyba żyjesz w innym świecie, bo tego nie chcą słuchać inni Polacy rozumiem ze BIELIZNA ma swoich fanów ale napewno ja do nich nie należe, i co do twojej wypowiedzi znam się na muzyce zapewne lepiej od Ciebie. A moja TRAGEDIA była przenośnią ale rozumiem że nie potrafisz tego zrozumieć.

zapewne lepiej znasz sie

na muzyce, piszesz to wiesz.
a z drugiej strony kto ma promowac Gdansk jak nie gdanska kapela?; gorale???
na koncercie nie bylem wiec nie wiem jak chlopaki wypadli, jak bylas to podziel sie wrazeniami.
Gdanska Scena Alternatywna to tylko nazwa i nie znaczy, ze wszyscy grali muze alternat... fajnie ze wiesz czego chca sluchac Polacy;) a czy Bielizna ma swoich fanow nie wiem, ale podobali mi sie na kilku koncertach m.in. w Jarocinie w 1985r
pa

!!!

Bosze ... kto by pomyslal. Bielizna przed Stachurskym :(
Janiszewski nie ma juz wstydu.

No coż, ale za cos trzeba zyc ...

oj stefan, stefan

bij ile sił z tego nieźle można żyć

Inne tematy z forum

Garden of Lights - Ogród Świateł - Mały Świat (27 odpowiedzi)

Już tej jesieni Park Kolibki w Gdyni rozbłyśnie milionem świateł, zamieniając się w miejsce,...

Enrique Iglesias (29 odpowiedzi)

Enrique Iglesias, jeden z najpopularniejszych artystów na świecie, ogłasza jedyny koncert w...

Zaczęło się od morza - baśniowa opowieść o Gdyni (3 odpowiedzi)

Po raz pierwszy w Gdyni odbędzie się spektakularna animacja - baśniowa opowieść o dziejach...