Koncert Lont

Temat dostępny też na forum: Koncert Lont
SAMORZĄD STUDENTÓW PGzapraszaWięcej info:SSPGZapraszamy do obejrzenia wywiadu w telewizji x3mtvSEKAKU (Starogard Gdański)Sekaku Liveband, czyli magiczne połączenie mistrza ceremonii i wirtuozów instrumentów wszelakich. Oferują całą gamę muzycznych doznań, wchodząc na imprezę bez zaproszenia , przygryzając frykasy i koreczki, flirtując z damami i na koniec dodając tylko:Bez mord na ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZOBACZ USŁYSZ

ENERGIA, MOC, SIŁA, które stukając palcem w czoło wszystkim, zwracają uwage na masowy brak indywidualnych "Czterech ścian (w) wolności" a w muzycznej fazie szybowania przypominają, że pragnienia i tęsknota obdarzają siłą, która nie koniecznie jest wykorzstywana do końca!!!

Krzyś

...będzie dobra impreza...

TEGO NIE MOŻNA PRZEOCZYĆ!

macie okazje oglądać zespół, o którym za jakiś czas będzie głośno! chłopaki w dzień pojawienia się na liście radia SAR zdobyli od razu pierwsze miejsce. grają coraz więcej i coraz bardziej dojrzale. ich koncert to taka dawka energii, że ciężko sobie to wyobrazić. gorąco polecam!

koncert Lontu

bylem na nich na Juwenaliach w zeszlym roku, jak grali przed Indios Bravos i Coma. bylem w szoku, ze nieznany nikomu zespol dal po prostu czadu, ze hej. potem wybralem sie do kwadratu w listopadzie. koncert byl jeszcze lepszy, a energia po prostu splywala ze sceny, chociaz bylo ich o jednego mniej. dobre wokale, niesamowita gitara i te dziwne dzwieki puszczane przez wokaliste. idealnie! teraz jestem pewien, ze znowu mnie zaskocza. warto sie wybrac.

będzie się działo!

chłopaki grają aż iskry lecą.To co mają na myspace to nic w porównaniu do tego,jak grają na żywo!

zobacz i usłysz

Odsłuchałem materiały obu zespołów i naprawde zapowiada sie jeden z lepszych koncertów w kwadracie ostatnimi czasy, widowiskowe połączenie hiphopu i mocnego grania a także melodyjny rock. będe na pewno!

Nadzieja na lepsze

Zespół ma szansę zaistnieć na Polskiej scenie rockowej, jednak jeszcze wiele pracy przed nimi. Jak tylko będę w stanie to się pojawię na koncercie, żeby usłyszeć co sobą reprezentują na żywo.

będę napewno ! :D

Lont to coś na co czekałem

Lont to coś na co czekałem. Grają ostrego rocka z ładna linią melodyczną wokali i pięknymi, mądrymi tekstami. Ciekawy gitarzysta, dziwnie "melodyjna" perkusja, spokojny i precyzyjny bas, i niezwykły wokalista wiercipięta, któremu towarzyszy drugi głos. To, w moim odczuciu, zjawisko nietuzinkowe na polskiej scenie. To objawienie na miarę na miarę Dżemu sprzed lat, Nalepy, Republiki. Chłopaki jesteście super i niech Wam tylko sodówa nie uderzy do głowy.

Lont to jest coś

Robicie gostki fajną muzę. Byłem na poprzednim koncercie w Kwadracie. Słyszłem że macie grać w Toruniu w OdNowie.
Tylko żeby im się od tych ochów i achów we łbach nie po.......ło.

LONT

Inteligentne teksty i dobrze skrojona muzyka. Słuchać i podziwiać!!!

Staję się fanem grupy LONT

bo "...to tęsknota za czymś lepszym wciąż buduje wiosnę..."
Lont - "Czas na przebisniegi"

LONT i jego Krzyś

Pieśń "KRZYŚ" może śmiło stać się hymnem młodych ludzi, którzy wyjechali lub też nie wyjechali...

OBOWIĄZKOWO! ! ! ! !

To jest event, którego nie można przeoczyć, rzucajcie wszystko inne i idźcie, ludzie, to jest coś niesamowitego!!!!!!!!!!!!

pozytywnie

pozytywne brzmienie , fajni chłopacy rr ; ) idęęęę!!!!!!!

Ciekawość to - pierwszy stopień do lontu

Pietrucha wiem że na pewno w końcu tu zajrzysz i to przeczytasz: OBIECUJĘ!!! JAK CIĘ DORWĘ TO ZABIJĘ, że zapomniałaś zabrać z siedzenia mojego auta tę płytę mp3 lontu. Z ciekawości włączyłam i cholera nie mogę się teraz uwolnić. Jeszcze trochę i zacznę dostawać mandaty za "krakanie" z lontem podczas porannej jazdy do pracy, a kierowcy w korku będą marzyć tylko o mej śmierci.

A co do zespołu może te kawałki nie są najlepszej jakości, ale pewne jest, że COŚ w nich jest. To COŚ, które jak dla mnie wystarczy być zaostrzyć apetyt na: "i co będzie dalej?". Jeśli tylko uda mi się nie wyjechać z Gdańska do środy to z pewnością przyjdę by zobaczyć was na żywo. Dzięki za interesujące poranki. A ciebie koleżanko ZABIJĘ!!!

Powodzenia.

Czas na przebiścniegi

Ta piosenka zespołu Lont trochę dziwnie wyróznia się od tego co wokół nas słychć. Jst od kilku tygodnia na liscie przebojów. Zagłosujmy aby tym chłopakom pomóc wypłynąć. http://sar.pg.gda.pl/index1.php?dzial=lista_przebojow..

LONT

Zamiast na Dodę, Mandarynę czy Stachurskiego,
oddaj głos na Czas na przebisniegi zespoł tego.
http://sar.pg.gda.pl/index1.php?dzial=lista_przebojow..

Teksty w Loncie

"...to tęsknota za czymś lepszym wciąż buduje wiosnę..." - czy ktoś wie, kto pisze im te teksty? Podobaja mi się.

Teksty w Loncie

"...to tęsknota za czymś lepszym wciąż buduje wiosnę..." - czy ktoś wie, kto pisze im te teksty? Podobaja mi się.

sekakuu!

w koncu ktos laczacy rap i rock gra w kwadracie! biore pake i wpadam!

podejrzane

ciekawe czemu wszystkie opinie o zespole i imprezie pisze wylacznie samorzad studencki PG m.in jerry ;) pozdrawiam

Polecam

Ja na przykład nie jestem z samorządu i już się wypowiadałem. Wniosek jest tylko jeden - Samorząd zna sie na dobrej muzie.

Malbork oblężenie

Byłam kiedyś na koncercie Myslovitz w Malborku w czasie takiej imprezy oblężenie koło zamku. Przed gwiazdą wieczoru rewelacyjne zagrali na rozgrzewkę jacyś chłopcy. Podobali się bardzo publice. Czy to ten sam zespół Lond?

TAK!!

:-)

Polecam

Miałem okazję być już na koncercie Lontu. Dużo pozytywnej energii towarzyszy ich koncertom. Szkoda tylko, że tym razem będzie to środa. Jednak polecam.

wow!

w zeszlym roku na juwenliach spodobal mi sie zespol, ktory gral przed Indios Bravos i Comą, a dzisiaj widze ich geby na murach! :-) o to chodzi!!

Juwenalia

Tak to te same gęby.

janka......

... nie ktoś im pisze tylko sami to robią;) zdolniachy:P

pozdrowienia dla zespołu

Jak czytacie opinie na Trójmiście to pewnie jest Wam miło:-) tylko jutro nie dajcie plamy:-) .

Za moich czasów na koncertach krzyczało się "więcej smoły na werbel" albo "więcej szatana na struny" teraz pewnie nikt tego nie rozumie i nie pamięta, ale ważne, że młodzi ludzie robią dobrą muzykę.

Do Anki

Ktory z członków Lontu jest takim romantykiem, aby mógł wygenerowac z siebie tekst: "...to tęsknota za czymś lepszym wciąż buduje wiosnę..."? Strasznie podoba mi sie podoba piosenka Czas na przebisniegi.

szkoda ze bez Chemika.

.

LONT zagra dzisiaj w Kwadratowej

Wiele słyszłam o tej kapeli. Idę na kocert, zobaczę na własne oczy, posłucham na własne uszy i przkonam się, czy warto było iść,

Po koncercie Lont

Warto było iść i posłuchać. Mam nadzieję, że wypłyniecie. Zasługujecie na to.

wrażenia

lont zagrał niesamowicie, skakałam bez przerwy, golas wielkie pozdrowienia! ale musze przyzynać że również zespół saportujący pokazał dużo fajnej muzyki

byłem

Było warto..

Inne tematy z forum

P1Harmony (3 odpowiedzi)

Już 22 stycznia 2026 w hali na Placu Dwóch Miast wystąpi P1 Harmony - sześcioosobowa grupa...

PowerConnect Energy Summit (3 odpowiedzi)

Gdańsk, marzec 2026 - Druga edycja targów PowerConnect, zaplanowana na 18-20 marca 2026 roku,...

Craft Beer Fiesta winter edition 26' (26 odpowiedzi)

6-7.02.2026 zapraszamy na najgorętszą i najbardziej wyluzowaną zimową piwną imprezę w Polsce!...