Koncert Macieja Maleńczuka

Temat dostępny też na forum: Koncert Macieja Maleńczuka
KONCERT MACIEJA MALEŃCZUKAPrzedsprzedaż biletów: 25 pln, w dniu koncertu: 30 pln. MALEŃCZUK MACIEJ Maciej Maleńczuk zadebiutował pod koniec 1982 roku. Początkowo koncertował na ulicach Krakowa i innych polskich miast. Uliczny okres działalności trwał do 1991 roku i dokumentują go trzy kasety: „Historia obyczaju” (1989), „Pod Papugami” (1989) i „Piosenki z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

rewelacja

Jestem niezachwianym fanem Maćka...ide jak nic...idziemy :)

precz

Niech ten grajek idzie karmić swoją pychę gdzie indziej. Co z tego że ma niezły głos skoro sprzedaje się jak bajgle na krakowskim rynku. To już chyba disco polo?

dla mnie bomba

spoko koleś, fajne płytki nagrywa. Panie MaCku fajny chłopak z Pana . Prosze pozdrowić Pana Waglewskiego-też niezły talencior. Pozdrawiam.

godz. 22:00

później się nie dało?! :/

piątek - zgon w pracy:)))

może chociaz faktycznie pan maleńczuk wyjdzie na scenę o 22, to dawałoby nadzieję na bycie o północy w domu...:)

..i jeszcze jeden i jeszcze raz!

Szkoda,ze bede w Polsce dopiero 02.10;tak wypadl mi urlop...!
Ciekawe,czy p.Maciek wystapi...z gepardem na smyczy haha!Niemniej jednak licze na to,ze kiedys uda mi sie byc na koncercie MM solo!

super!

Kto lubi Maleńczuka nie zawiódł sie na tym koncercie. Kogo Maleńczuk drażni zapewne i tak by sie do niego nie przekonał...

Słuchałam Maleńczuka pierwszy raz na żywo i to co usłyszałam przerosło moje oczekiwania. Facet naprawde ma talent ;)Świetnie postawiony, męski głos. Ma dużą charyzme, doświadczenie zyciowe i włąsna ustawbilizowaną opinie. Nie bedzie zmienial sie ani gral pod publiczke. Jest zabawny, latwo nawiazuje kontakt z publika. Jesli znowu przyjedzie do 3miasta nie pozaluje pieniedzy na bilet ;) Szczegolnie spodobalo mi sie wykonanie "tango libido" i "jestem sam". polecam

malenczuk

malenczuk to skonczona dupa !!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum

Hala Radość - Dzień Otwarty (3 odpowiedzi)

Już w niedzielę, 29 marca o godz. 17:00, mieszkańcy Gdańska będą mieli wyjątkową okazję zajrzeć...

Ekstremalna Droga Krzyżowa (3 odpowiedzi)

Ekstremalna, bo trzeba pokonać trasę minimum 40 km w nocy. Samotnie lub w skupieniu. Bez rozmów i...

Targi Rzeczy Ładnych (22 odpowiedzi)

Targi Rzeczy Ładnych odbędą się w Gdańsku w dniach 12-13 kwietnia w Amberexpo. Dzieci do lat 12...