Koncert Sentino

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Prekursor melodyjnego trapu, ojciec chrzestny imperium Sicarios i najbardziej charyzmatyczna postać europejskiej sceny wraca do Trójmiasta! Już 7 marca gdański Stary Maneż zatrzęsie się w posadach, gdy na scenę wkroczy jedyny w swoim rodzaju Sentino. Czy jesteś gotowy na noc pod znakiem "Midasa", luksusowego vibe'u i bezkompromisowego rapu?Sebastian Enrique Alvarez, znany szerzej jako Sentino, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda że nie można wejść poniżej 16 lat, chłop se wycina ponad połowę słuchaczy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie żałuj! Nic ciekawego! To skundlony polsko chilijski kundel urodzony w Berlinie wsch!

Ni mom pojęcia co to za chłop
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy na pewno chłop?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zniemczony Polak!

co to?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jego muzyka tak mnie "rusza", że do dziś myślałem, że to Polak, także... wspaniale ale kogo to obchodzi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polak urodzony w Berlinie wschodnim. Matka półka, ojciec Chilijczyk! Inaczej kundel!

Na melinie są

lepsze teksty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Patoraptraper

Jak to się nie da zaszufladkować??? To jest "artysta" robiący pato rap mówiący o nienawiści,przemocy,ćpaniu itp.Nie polecam i wstyd że ta patogala odbedzie sie w Manezu....Masakraaaa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sebastian Pałucki ur 1983 roku w Berlinie wschodnim. Pseudonim Sentino .Matka polka ojciec biedny Chilijczyk! Facet mem! Bardzo kontrowersyjny, wiecznie kłócący się z wszystkimi raperami i influenserami! Kiedyś w końcu ktoś go kropnie! Szpan, fura, i komóra! Byłem na jego występie w Berlinie, nic ciekawego.