Koncert Słuchaczy Studium Wokalno-Aktorskiego

Temat dostępny też na forum: Koncert Słuchaczy Studium Wokalno-Aktorskiego
Rozśpiewana i roztańczona rewia przebojów.W koncercie usłyszymy między innymi utwory ze spektakli: „Chicago”, „Dracula”, „Evita”, „Szachy”, „Nędznicy”, „Piękna i Bestia” ...Przeboje największych musicali w wykonaniu słuchaczy Studium Wokalno-Aktorskiego w Gdyni. Wystąpią słuchacze IV roku.Dorota Białkowska, Adrianna ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm

Przeciętni ci studenci... ups słuchacze :]

jakby byli przecientni to nie bylo by kolo nich tyle szumu,azreszta fajny koncercik

koncert

Byłam i autentycznie przeżyłam wspaniały, pełen uczuć koncert. Brawo młodzi artyści. Ty od tego: "ups" pewnie nic nie potrafisz i zawiść cię zjada a może nie?????

ups

A może tam się dostaniesz co??????? Wybacz ale pewnie nie jesteś w stanie nic pokazać, więc daruj sobie złośliwości, wiem co oni potrafią i żadne złośliwe "słuchacze" tego im nie odbierze. Widziałam ich w "Kompocie", fasktycznie są świetni, Pan dyr. Korwin ma rację co do ich zdolności. Brawo teatr, brawo absolwenci!!!

Inne tematy z forum

Specjalny pokaz premierowy QUO VADIS z udziałem twórców (3 odpowiedzi)

Siódma w historii kina, w tym pierwsza w formule animacji, filmowa adaptacja polskiej powieści...

Jesienny Targ Miejski (4 odpowiedzi)

100cznia Inside w jesiennej odsłonie zaprasza na Jesienny Targ Miejski. Spotkanie pasjonatów...

Bieg Niepodległości Gdynia (8 odpowiedzi)

11 listopada, w 104. rocznicę odzyskania przez Polskę Niepodległości, odbędzie się Bieg...