Koncert Sylwestrowy

Opinie do spektaklu: Koncert Sylwestrowy.

Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny, ale...

Koncert - jak zawsze - wspaniale przygotowany i zagrany, ale mam pewien niedosyt...zabrakło porywajacego finału, niektóre utwory niekoniecznie wpisywaly się w sylwestrowy nastrój...chyba, że było to zamierzone w związku z ogólną sytuacją...

Trochę zdziwiony

Generalnie było ok. W pierwszej części może zabrakło piosenek Lombardu i kilku innych kapel lat 80. Jednak nie mogę zrozumieć, dlaczego w drugiej części "Włoskiej" jako tło ruchowe do piosenki "Bella ciao" została wykorzystana choreografia ze spektaklu "Echad mi yodea" - Ohada Naharima z
Batsheva Dance Company. Może ktoś zechce to jakoś skomentować/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Absolutnie się zgadzam. Jest to plagiat. Uważam ze to bardzo nieprofesjonalne kopiować 1:1 czyjąś choreografię i się pod tym podpisać. Halo ! Dyrekcjo ! Na to są paragrafy. Taki fantastyczny zespół nie mógł zaproponować czegoś od siebie ?

Bogdan i Ewa

Od lat chodzimy na koncerty, ale ten był ostatni. Od 3 lat finał jest taki sam. Myśleliśmy ze jak Włochy to Włochy a nie jak co roku zlepek wszystkiego w nic. Przykre.

Inne tematy z forum

Opowieści wiejskich Dziewuch (13 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Opowieści wiejskich Dziewuch . Jest to autorski spektakl muzyczny, w...

Pchła Szachrajka w Sopocie (22 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pchła Szachrajka w Sopocie . Teatr Czwarte Miasto Pchła Szachrajka w...

Kłopoty małżeńskie (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kłopoty małżeńskie . Kłopoty małżeńskie Mariusz Więcek i Jerzy Wójcicki...