Koncert Sylwestrowy

Temat dostępny też na forum: Koncert Sylwestrowy
Gorączka Sylwestrowej Nocy w Operze Leśnej pierwszy w historii koncert sylwestrowy na deskach sceny głównej Opery Leśnej powered by Energa!Sopot po raz pierwszy powita Nowy Rok w rytmie muzycznego widowiska, które rozgrzeje Was do tańca jeszcze przed północą!Na scenie wystąpi aż 60 artystów: wokalistów, solistów i muzyków, tworzących Gorączkę Sylwestrowej Nocy a w ich wykonaniu usłyszycie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupiłam bilet mam nadzieję ze koncert sie odbędzie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

A dlaczego ma, się nie odbyć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepsza impreza

Super impreza a chór i wykonawcy utworow the best .W zimowej aurze można było pośpiewać i potańczyć .Everywher moje odkrycie już szukam waszych koncertów .Mam nadzieję że będą organizowane sylwestrowe imprezy co roku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siper impreza.

Przyjechaliśmy z centrum .
Niesamowity występ.
Niesamowite miejsce.
Wykonawcy bardzo o profesjonalni, występowali na luzie, piękne głosy.
Super atmosfera.
Gratulacje dla organizatorów.
Dziękujemy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozytywna energia i wspaniale spędzony czas

Super wrażenia, piękne oświetlenie, efekty specjalne w postaci dymu, czy ognia, do tego super artyści i konferansjer. Dobra organizacja. Pomimo mrozu -3 stopni atmosfera była gorąca. Niech ta moc (energia) będzie z nami przez cały rok :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tanecznym krokiem

Piękna sceneria, super koncert dla każdego, mam nadzieję że będzie tak co roku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mata 2040 Tour (10 odpowiedzi)

Po dwóch latach od historycznej trasy MATA TOUR , która przyciągnęła ponad 100 tysięcy fanów w...

Bieg Urodzinowy (4 odpowiedzi)

Tegoroczny Bieg Urodzinowy Gdyni z Portem Gdynia to wyjątkowa edycja, która zaskoczy każdego...

Podniebny bal dla katolickich singli "Z widokiem na Miłość" (6 odpowiedzi)

ZAPRASZAMY NA WYJĄTKOWY WIECZÓR DLA KATOLICKICH SINGLI! "Z widokiem na Miłość" podniebny bal dla...