Koncert Sylwestrowy

Temat dostępny też na forum: Koncert Sylwestrowy na bis
Opinie do spektaklu: Koncert Sylwestrowy.
Koncert Sylwestrowy

Podczas ubiegłorocznych Koncertów Sylwestrowych Teatr Muzyczny zaprosił widzów do udziału w ankiecie, w której można było wybrać repertuar na następną "Rewię". Okazuje się, że dzięki uwagom widzów, muzyczny temat tegorocznego koncertu sylwestrowego (i tych na bis!) to polskie LATA 60. i gorące rytmy LATINO.

W programie polski big beat i rock&roll. Przeboje zespołów ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koncert Sylwestrowy

Wspaniały ,pełen ekspresji spektakl.Doskonale ułożony program.Balet na najwyższym poziomie,występy akrobatyczne świetnie komponowały się z choreografią.Gorąco polecam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

brak biletów

po co promujecie imprezy które są dawno wyprzedane jaki w tym sens
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porażka

Szczerze powiem, że tegoroczny koncert mnie rozczarował. Pomimo, że pierwsza część była naprawdę na wysokim poziomie i nie można na nią powiedzieć złego słowa, to druga była totalną pomyłką. Nie wierzyłam, że w teatrze miejscu, które powinno propagować kulturę można było zaprezentować coś takiego jak postać Samanty. Osoba, która to wymyśliła powinna pisać scenariusze dla jakiegoś nędznego kabaretu a nie dla ludzi, którzy chcą zobaczyć klasę a nie pustactwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie wierzyłam, że w teatrze miejscu, które powinno propagować kulturę można było zaprezentować coś takiego jak postać Samanty.
Otóż postać Samanthy to była lekcja dla pustactwa. Brawo osoba, która to wymyśliła!

Zabawa przednia

Pierwsza część bardzo fajna, dobrze dobrany repertuar i wykonanie jak zawsze na wysokim poziomie.
Druga część była super muzyka również bardzo dobrze dobrana, może z wyjątkiem Madonny a prowadząca świetnie zaprezentowała kwintesencję części młodego pokolenia. To jest koncert a nie adaptacja poważnej sztuki, musicalu także dawka humoru pani Samanty bardzo dobrze współgrała z resztą.
Co roku chodzę i wielki szacunek dla twórców i aktorów.
Mam porównanie z przedstawieniami wystawianymi na West End czy Broadway i równie dobrze bawię się w Gdyni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozrywka na najwyższym poziomie

Po dzisiejszym spektaklu jestem pod ogromnym wrażeniem.
Zarówno poziom muzyczny i wokalny oraz kunszt aktorów i tancerzy oceniam bardzo dobrze.
Również scenografia i kostiumy świadczą o wielkim nakładzie pracy całego zespołu!!!
Prowadząca 2 część Samanta to ukłon w stronę młodszych widzów, tylko dyletantom może nie podobać się specyficzna ironia z części młodego pokolenia, pomimo że na widowni przeważała publiczność sporo starsza od artystów to Jej popisy wzbudzały salwy śmiechu.
Tak trzymać !!! Już czekam na przyszłoroczny występ.

widzialem w sobote

pierwsza czesc bardzo przyjemna, druga troche nudnawa, ale dawala rade. jedynie prowadzaca drugiego etapu na maksa zenujaca, powinien byl sie tym zajac ktos inny

Prowadząca drugiego etapu

Ewa Walczak jako prowadząca Samantha była rewelacyjna!!! Nadawała infantylną Dodą. Gratuluję talentu!

Mnie urzekła piękna, seksowna blondynka ( koński ogon) śpiewająca " Dwa serduszka" już po tej wersji z Mazowsza. Ciekawe jak się nazywa. Często " przewijała" się również w innych odsłonach. Czasami denerwowała mnie oczywiście Samanta.

Inne tematy z forum

Rodzinne piekiełko (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzinne piekiełko . Spektakl komediowy "RODZINNE PIEKIEŁKO" Kto nigdy...

Koło sprawy bożej (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Koło sprawy bożej . "KOŁO SPRAWY BOŻEJ" Konrad Hetel KOŁO SPRAWY BOŻEJ...

1989 Rapowany Musical (13 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: 1989 Rapowany Musical . 1989 - krakowsko-gdańska koprodukcja - premiera...