Koncert kolęd

Temat dostępny też na forum: Koncert kolęd
w programie kolędy i pastorałki z różnych stron świata w aranżacjach gospel i jazzowychWykonawcy:solistkiMałgorzata Hegele: vocalWeronika Korthals: vocalJoanna Krupska: vocalNatalia Smagacka vocalAgnieszka Czapiewska: fortepianChór JuventusJoanna Klekowiecka przygotowanie i prowadzenie chóruoraz zespół w składzieMarek Jurski instrumenty klawiszoweAdam Żuchowski kontrabasMichał Szczeblewski ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadzieja

To przedstawienie to zupełne dno poprostu beznadzieja

przeciez tego jeszce nie bylo?!

jak mozesz pisac jakakolwiek opinie, skoro to wydarzenie sie jeszcze nie odbylo? z tego co tu pisze, nie jest to spektakl wystawiany dwa razy w miesiacu tylko jednorazowy koncert organizowany specjalnie z okazji świąt.... więc nie rozumiem skąd takie zdanie... Z reguły takie koncerty są niezwykle przyjemne i milo wprowadzaja w świąteczny klimacik....ja tam z chęcią się wybiorę i oceniac bedę po uslyszeniu.

Wspoczczuć Sasuke!

Czas Świąt pojednania i wspołczucia, Sasuke njawidoczniej jestes sfrustrowany..radze zrobic refleksje na Swieta. Na koncert idę w towarzystwie Nareczonego i Rodzicow, Jest to swietny sposob na wprowadzenie w atomsfere Swiat kiedy sniegu nie ma:)

Wesołych Swiat!

Coś dla ucha i dla ducha

Myślę sobie, że ten koncert może być dla mnie insiracją. Wybiorę się na niego, aby na własnej skórze się przekonać, czy tego rodzaju forma mi odpowiada.

Chamstwo!!!

Właśnie się dowiedziałem, że bilet normalny kosztuje 40 zł.
Przejechałem pół Gdańska tylko po to, aby wrócić do domu.
Trochę więcej kultury od Kultury

Brawo dla Weroniki Korthals

Bardzo mi się podobały utwory wykonane przez p.Weronikę.Czekam na więcej takich koncertów.

Inne tematy z forum

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy 2026 (47 odpowiedzi)

34. Finał WOŚP odbędzie się 25 stycznia 2026 roku, ponownie gromadząc wolontariuszy i darczyńców...

Zaczęło się od morza - 100-lecie Gdyni - koncert urodzinowy (97 odpowiedzi)

Natalia Kukulska, Margaret, Natalia Szroeder, Andrzej Piaseczny, Tomasz Organek, Natalia Muianga,...

Tribute to Phil Collins - In the Air Tonight! (4 odpowiedzi)

Są melodie, które rozbrzmiewają w radiu, a po chwili znikają z pamięci. I są takie, które raz...