Koniec boisk i polanki na ul. Borowikowej !

nie wiem czy wszyscy szłyszeli ale obecne boiska na Pustkach Cisowskich przy ulicy Borowikowej do piłki, kosza i tenisa mają zniknąć! a na polance mają powstać budynki mieszkalne.. nie wiem dlaczego i dziwie się wszystkim mieszkańcom czemu nikt na to nie reaguje.. składam protest i mam nadzieję że ktoś mnie również poprze. nie pozwólmy aby nasze miejsce tzn polanka została zniszczona.. gdzie będą robione ogniska itp. pomyślcie o tym! nikt nie pytał nas o zdanie na temat losu naszej polany i boisk! zbierzmy podpisy i zwróćmy uwagę naszej współdzielni która sama o tym zadecydowała! MÓWIMY NIE NOWYM BUDYNKOM! jest sporo innych miejsc gdzie można je zbudować! Ludzie zróbcie coś dla swojego osiedla i swoich dzieci! DLA SIEBIE!
WALCZMY O SWOJE!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Koniec boisk i polanki na ul. Borowikowej !

Czy informacja,o planowanej zabudowie "polanki" ,jest potwierdzona,czy opiera sie tylko na plotkach i domyslach.Jesli S.M. rzeczywiscie planuje zlikwidowac i zabudowac dotychczasowe boiska, lub sprzedac teren developerowi,to musimy zająć bardzo zdecydowane stanowisko i spróbować nie dopuscic do inwestycji.Powołanie komitetu protestacyjnego,jest rozsądnym wyjsciem i trzeba powaznie o tym pomysleć.Tylko zdecydowana postawa WSZYSTKICH mieszkancow Pustek Cisowskich,pozwoli zachamowac ewentualną zabudowe.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest potwierdzona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kto może autorytatywnie tą informacje potwierdzić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Przychodnia (10 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie z dziećmi do lekarza? Nasza przychodnia to jakoś żart. Za doktor huk nowa doktor...

Nowy sposób sprzątania chodników osiedlowych na Pustkach Cisowskich (3 odpowiedzi)

Ostatnio sprzątaczka zamiast zmiatać piasek z chodników miotłą , zdmuchuje piasek spalinową...